Sådan Aktiveres Det Integrerede Grafikkort

Indholdsfortegnelse:

Sådan Aktiveres Det Integrerede Grafikkort
Sådan Aktiveres Det Integrerede Grafikkort

Video: Sådan Aktiveres Det Integrerede Grafikkort

Video: Sådan Aktiveres Det Integrerede Grafikkort
Video: Sådan tjekker du grafikkort i Windows 10 (Officiel Dell Tech Support) 2024, Kan
Anonim

Nogle bundkort indeholder en chip, der er analog med et diskret grafikkort. Dette element har en relativt svag ydelse, men er ideel til at arbejde med enkle programmer og surfe på Internettet.

Sådan aktiveres det integrerede grafikkort
Sådan aktiveres det integrerede grafikkort

Nødvendig

  • - sæt skruetrækkere;
  • - AMD Power Express;
  • - Nvidia kontrolpanel.

Instruktioner

Trin 1

Brug BIOS-menuen til at skifte videoadapter. Denne mulighed er normalt tilgængelig, når du arbejder med stationære computere. Tænd pc'en, og tryk på tasten, der starter bundkortets firmwareinterface.

Trin 2

Åbn undermenuen Avancerede indstillinger eller Videoindstillinger. Frakobl det diskrete kort. For at gøre dette skal du indstille parameteren Deaktiver i PCI-kortelementet. Hvis den integrerede chip ikke automatisk aktiveres, skal du lukke computeren uden at gemme BIOS-menuindstillingerne.

Trin 3

Ellers skal du vende tilbage til firmwaremenuen. Gem dine indstillinger, og genstart computeren. Hvis denne metode ikke hjælper med at skifte videoadapter, skal du bruge den mekaniske metode.

Trin 4

Frakobl kablet fra computerens strømforsyning. Fjern væggen på systemenheden. Frakobl kablet fra videokortet. Tilslut den til porten på den integrerede adapter.

Trin 5

Fjern forsigtigt det diskrete grafikkort. For at gøre dette skal du skubbe låsen og trække kortet ud af PCI-stikket. Luk kabinettet til systemenheden. Tænd for din computer.

Trin 6

Begge metoder, der er beskrevet, er ikke egnede til udskiftning af videoadapteren i en mobil computer. At skifte enheder i bærbare computere opnås ved at installere speciel software.

Trin 7

Besøg webstedet for det firma, der udviklede denne mobile computer. Find software, der giver dig mulighed for at styre parametrene for den integrerede videochip. Sørg for at downloade det program, der passer til netop denne bærbare model.

Trin 8

Installer den downloadede software. Genstart din bærbare computer, og start applikationen. Skift den aktive videoadapter. For at gøre dette skal du vælge et specifikt udstyr eller angive en af de tilgængelige tilstande til enhedsdrift. Når du arbejder med AMD-software, skal du vælge "GPU Power Saving Mode".

Anbefalede: