Sådan Deaktiveres Det Integrerede Grafikkort

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Det Integrerede Grafikkort
Sådan Deaktiveres Det Integrerede Grafikkort

Video: Sådan Deaktiveres Det Integrerede Grafikkort

Video: Sådan Deaktiveres Det Integrerede Grafikkort
Video: Sådan tjekker du grafikkort i Windows 10 (Officiel Dell Tech Support) 2024, Kan
Anonim

Når du installerer et ekstra grafikkort i stedet for en integreret enhed, bliver det nødvendigt at deaktivere den integrerede videoadapter. I de fleste tilfælde kræves BIOS-opsætning, hvilket kan gøres uden behov for en specialist.

Sådan deaktiveres det integrerede grafikkort
Sådan deaktiveres det integrerede grafikkort

Instruktioner

Trin 1

Når installationen af det nye grafikkort er afsluttet i det relevante slot på bundkortet, skal du tænde computeren. Det er muligt, at den nye enhed aktiveres automatisk, og den indbyggede adapter er deaktiveret. For at kontrollere, hvilket grafikkort der er aktivt, skal du gå til Windows Kontrolpanel. Det aktuelt kørende grafikkort vises i sektionen Displayadaptere i dialogboksen Enhedshåndtering.

Trin 2

Hvis den integrerede videoadapter ikke blev deaktiveret automatisk efter installation af enheden, skal du genstarte computeren, og efter at du har tændt den, skal du holde Delete (Del) -tasten nede for at åbne BIOS-menuen. På nogle computere sker adgang til kontrol af basisoperativsystemet efter at have trykket på en af funktionstasterne (F2-F10). Den krævede nøgle kan bestemmes af valgmetoden, eller du kan præcisere disse oplysninger i bundkortets brugsanvisning, og hvis du har en bærbar enhed, i instruktionerne til den.

Trin 3

I BIOS skal du finde sektionen Integreret (eller Onboard) under menuen Integrerede perifere enheder. Deaktiver enheden ved at vælge Fra i stedet for Til eller Deaktiveret i stedet for Aktiveret. Afslut BIOS ved at trykke på F10-tasten (Gem og afslut). Når Windows er startet op, skal du åbne Enhedshåndtering og kontrollere de ændringer, der er foretaget i indstillingerne for videoadapterne.

Anbefalede: