Sådan Får Du En Udskiftet Fil Tilbage

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du En Udskiftet Fil Tilbage
Sådan Får Du En Udskiftet Fil Tilbage

Video: Sådan Får Du En Udskiftet Fil Tilbage

Video: Sådan Får Du En Udskiftet Fil Tilbage
Video: Заброшенный коттедж в глуши в лесах Швеции. 2024, Kan
Anonim

Gendannelsen af en udskiftet eller slettet fil udføres i Windows Vista-operativsystemet ved hjælp af specielle gendannelsespunkter oprettet af systemgendannelsestjenesten uden involvering af yderligere tredjepartssoftware.

Sådan får du en udskiftet fil tilbage
Sådan får du en udskiftet fil tilbage

Nødvendig

Windows Vista

Instruktioner

Trin 1

Klik på "Start" -knappen for at åbne systemets hovedmenu og gå til punktet "Computer" for at udføre handlingen for at aktivere systemgendannelsestjenesten. Husk, at oprettelse af gendannelsespunkter kræver mindst 300 MB harddiskplads og ikke kan bruges på diskenheder med FAT32-filsystemet.

Trin 2

Ring til genvejsmenuen ved at højreklikke på ikonet "Computer" og åbne linket "Egenskaber".

Trin 3

Angiv "Avancerede systemindstillinger", og gå til fanen "Systembeskyttelse" i dialogboksen, der åbnes.

Trin 4

Anvend afkrydsningsfelterne i drevfelterne for at aktivere systemgendannelsestjenesten, og klik på OK for at bekræfte dit valg.

Trin 5

Klik på knappen Ny i vinduet Systemegenskaber for manuelt at indstille et gendannelsespunkt og indtaste et navn, der identificerer det oprettede gendannelsespunkt i dialogboksen Opret gendannelsespunkt, der vises.

Trin 6

Klik på knappen "Opret" for at bekræfte udførelsen af kommandoen.

Trin 7

Bestem navnet og placeringen af mappen, der indeholder den udskiftede fil eller den udskiftede mappe, og naviger til den.

Trin 8

Ring til genvejsmenuen for den eksisterende version af filen ved at klikke på højre museknap og vælg "Egenskaber" -elementet.

Trin 9

Gå til fanen Tidligere versioner, og klik på knappen Gendan.

Trin 10

Gå tilbage til hovedmenuen "Start", og gå til "Computer" -punktet, hvis det er umuligt at bestemme navnet og placeringen af den lokke fil eller mappe.

Trin 11

Angiv den disk, hvor den ændrede fil eller mappe var placeret, og ring til servicemenuen ved at højreklikke på dens ikon.

Trin 12

Udvid linket Egenskaber, og gå til fanen Tidligere versioner.

Trin 13

Find den fil eller mappe, du leder efter, ved at gennemse indholdet af mapperne i den valgte lydstyrke, og gendan den udskiftede fil eller mappe.

Anbefalede: