Sådan Deaktiveres Kernedebugger

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Kernedebugger
Sådan Deaktiveres Kernedebugger

Video: Sådan Deaktiveres Kernedebugger

Video: Sådan Deaktiveres Kernedebugger
Video: Connect IDA PRO from kernel debugger 2024, Kan
Anonim

Kernefejlfindingsprogrammet er speciel software, der kører på kerneniveauet i hele en computers computers operativsystem. Processen med "fejlretning af operativsystemets kerne" henviser til proceduren til scanning af forskellige fejl i systemkernen. Når du arbejder med Daemon Tools, skal initialiseringsfejlen … Kernefejlfindingsprogrammet være deaktiveret, der opstår ofte. Du kan rette det ved at deaktivere kerne-fejlfindingsprogrammet.

Sådan deaktiveres kernedebugger
Sådan deaktiveres kernedebugger

Nødvendig

Administratorrettigheder

Instruktioner

Trin 1

Hvis denne advarsel vises under installationen af applikationen, skal du deaktivere den service, der hedder Machine debug manager. For at gøre dette skal du starte "Kontrolpanel" og gå til afsnittet "Administrative værktøjer". Klik derefter på genvejen "Services". Find Machine Debug Manager på listen. Klik på navnet med museknappen, og tryk på "Stop".

Trin 2

Deaktiver fejlfindingsprocesser i Jobliste. For at gøre dette skal du højreklikke i et frit område og vælge "Jobliste". Du kan trykke på tastekombinationen alt="Image" + Ctrl + Delete. Gå til fanen Processer og deaktiver alle mdm.exe-, dumprep.exe- og drwatson.exe-processer. Hvis du ikke er fortrolig med at lede efter dem på listen, skal du klikke på fanen Billednavn for at sortere listen efter navn. Som regel udføres sådanne operationer manuelt på vegne af administratoren af en personlig computer.

Trin 3

Det er også værd at slukke for fejlrapporteringssystemet, så registrering af fejlretningsinformation stoppes. For at gøre dette skal du gå til "Kontrolpanel". Vælg sektionen "System", og klik på knappen "Avanceret". Klik derefter på knappen "Fejlrapport". Marker afkrydsningsfeltet ud for Deaktiver fejlrapportering. Gå derefter til fanen Start og gendannelse, og fjern markeringen i afkrydsningsfelterne ud for Send administrativ advarsel og skriv begivenhed til systemloggen.

Trin 4

Fjern Daemon Tools-applikationen fra autorun. For at gøre dette skal du klikke på knappen "Start". Klik derefter på "Kør", og indtast kommandoen msconfig. Når systemvinduet vises, skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet ud for applikationen Daemon Tools. Deaktiver din antivirussoftware under installationen. Hvis den beskrevne fejl opstår, skal applikationsinstallationen genstartes, efter at alle årsagerne på pc'en er fjernet.

Anbefalede: