Sådan Aktiveres Dampbeskyttelse

Indholdsfortegnelse:

Sådan Aktiveres Dampbeskyttelse
Sådan Aktiveres Dampbeskyttelse

Video: Sådan Aktiveres Dampbeskyttelse

Video: Sådan Aktiveres Dampbeskyttelse
Video: Sådan aktiveres patchpumpen 2024, April
Anonim

Steam Guard kan give et ekstra lag af beskyttelse til din Steam-konto for at forhindre, at din konto bliver stjålet for at sende spam eller sælge den til en anden bruger. For at aktivere Steam Guard skal du aktivere dens support gennem serviceapplikationsmenuen.

Sådan aktiveres dampbeskyttelse
Sådan aktiveres dampbeskyttelse

Instruktioner

Trin 1

Steam Guard blokerer alle forsøg på at logge ind på din Steam-konto fra uautoriserede computere, dvs. faktisk kan du kun køre din konto og dine spil i den på en af computerne. Denne mulighed bruges til at reducere risikoen for tyveri af din konto og spil købt fra den.

Trin 2

Opdater din Steam til den nyeste tilgængelige version. Normalt udføres opdateringen automatisk, men du skal udføre en yderligere kontrol ved hjælp af linket "Check for Updates" i programvinduet. For at aktivere Steam Guard skal den nyeste version af softwaren bruges.

Trin 3

Bekræft den e-mail-konto, der er knyttet til din konto. For at gøre dette skal du klikke på afsnittet "Indstillinger". Hvis adressen endnu ikke er bekræftet, skal du klikke på knappen "Bekræft" og derefter gå til kontoen for den e-mail-tjeneste, du bruger. Indtast koden modtaget i meddelelsen i det relevante felt på Steam-klienten for at bekræfte, at det er dig, der logger ind på din konto.

Trin 4

Genstart Steam og gå tilbage til afsnittet "Indstillinger". Hvis e-mail-bindingen var vellykket, vil du se status "Bekræftet" overfor linjen med din e-mail-adresse.

Trin 5

Gå til fanen "Konto" og vælg "Manage Steam Guard". Marker afkrydsningsfeltet ud for "Aktivér beskyttelse" for at aktivere tilstanden, og klik derefter på "OK".

Trin 6

Steam Guard er nu aktiveret. For at gå til din Steam-konto på en anden computer skal du nu gennemgå autorisation ved hjælp af din postkasse. Når du prøver at logge ind på din konto fra en ny enhed, modtager du en e-mail-underretning med en kode til autorisation fra den samme computer, som adgangen udføres på.

Anbefalede: