Sådan Vælges Akustik Til En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælges Akustik Til En Computer
Sådan Vælges Akustik Til En Computer

Video: Sådan Vælges Akustik Til En Computer

Video: Sådan Vælges Akustik Til En Computer
Video: Rensning af computer - Sådan renser du din bærbar for støv - GladTeknik 2024, April
Anonim

Inden du køber akustik til din computer, skal du beslutte, hvad den skal bruges til. Hvis du kun vil afspille systemlyde og se flash-tegnefilm, passer det enkleste højttalersystem til dig. Hvis du skal se video i høj kvalitet på din computer, har du brug for mere kraftfuld akustik.

Sådan vælges akustik til en computer
Sådan vælges akustik til en computer

Instruktioner

Trin 1

Akustik 2.0 og 2.1. Dette er det enkleste højttalersystem, undertiden med en subwoofer og nogle gange uden det. Det er værd at få, hvis du ikke er meget kræsen med computerlyd, da det giver dig mulighed for at lytte til normal stereolyd. Det er velegnet til at lytte til mp3 (da dette format ikke kan prale af en særlig lydkvalitet).

Trin 2

Akustik 4.0 og 4.1. Dette højttalersystem er bedst egnet til folk, der spiller 3D-skydespil. Da et sådant højttalersystem klare de lydeffekter, der er indlejret i sådanne spil. Selvom du ikke vil mærke meget forskel mellem akustikken på 2.0 og 4.0, når du lytter til musik.

Trin 3

Akustik 5.1. Hvis du kan lide at se DVD-film, så passer dette højttalersystem bedst til dig, fordi den understøtter seks-kanals lyd og har Dolby Digital, DTS og Dolby Prologic dekodere.

Trin 4

Akustik 7.1 og 7.2. Det dyreste højttalersystem, det er beregnet til ægte gourmeter af lyd. Med dette system kan du lytte til ægte lyd i høj kvalitet. Takket være dette system kan din computer omdannes til en rigtig hjemmebiograf. Normalt består en sådan akustik af en eller to subwoofere og syv satellitter. Disse systemer inkluderer lydprocessorer, der afkoder flerkanalslyd, såsom Dolby Digital Surround EX og DTS Surround EX.

Anbefalede: