Sådan Tilsluttes Akustik Til En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Akustik Til En Computer
Sådan Tilsluttes Akustik Til En Computer

Video: Sådan Tilsluttes Akustik Til En Computer

Video: Sådan Tilsluttes Akustik Til En Computer
Video: Tilslutning af guitar til computer 2024, April
Anonim

De fleste computerhøjttalere tillader os ikke at tale om lyd i høj kvalitet, fordi deres funktionalitet oprindeligt er noget anderledes. På nuværende tidspunkt, når en computer ofte erstatter både en hjemmebiograf og et musikcenter, passer sådanne kompromiser muligvis ikke længere til brugeren. Heldigvis er det nemt at tilslutte din computer til en moderne modtager takket være de kompatible stikformater.

Det er let at forbinde en computer til en moderne modtager
Det er let at forbinde en computer til en moderne modtager

Instruktioner

Trin 1

For at realisere alle mulighederne på dit lydkort ville det være bedre ikke at bruge en stereoforstærker, men en multikanalmodtager, som derudover giver dig mulighed for at oprette forbindelse via en digital datatransmissionskanal.

Trin 2

Kontroller din lydkortmanual eller inspicer omhyggeligt stikkene for en digital udgang, der kræver enten koaksial- eller fiberoptisk kabel for at bruge. En modtager har normalt begge indgange.

Trin 3

Tilslut det digitale output på dit lydkort til modtagerens indgang. Derudover er det fornuftigt at forbinde de analoge udgange på lydkortet til de tilsvarende indgange på modtageren, ellers mister du multikanal i spil (dette gælder først og fremmest for Creative-kort). Skift mellem disse indgange udføres som regel med en knap på modtagerens fjernbetjening.

Trin 4

Indstil den digitale grænseflade som lydudgangsenheden på din computer (skift til analog til spil).

Trin 5

Indstil dit lydfilter (for eksempel ffdaudio eller AC3Filter) for at springe over AC3 og DTS digital stream uden behandling, men MP3 og andre - tværtimod, lad dem kodes i den AC3 og først derefter overføres til modtageren.

Trin 6

Match højttalerne til din modtager, og nyd lyden.

Anbefalede: