Sådan Overklokker Du En Køler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Overklokker Du En Køler
Sådan Overklokker Du En Køler

Video: Sådan Overklokker Du En Køler

Video: Sådan Overklokker Du En Køler
Video: Sådan tjekker du bilens kølervæske 2024, Kan
Anonim

Hvis du vil overklokke køleren på dit grafikkort, skal du huske, at du til et efterfølgende sikkert og stabilt arbejde har brug for et godt niveau af køling og en korrekt valgt frekvens af typen.

Sådan overklokker du en køler
Sådan overklokker du en køler

Instruktioner

Trin 1

Til dette formål er der et specielt program kaldet RivaTuner. Brug 3DMark til at teste indstillingerne.

Trin 2

Installer RivaTuner uanset hvilken grafikkortmodel der er. Når du har gjort dette, kollapser programmet i et panel tæt på uret. Uddrag det med et museklik. Du vil se påskriften "Indstillinger" i hovedvinduet ved siden af den - en trekant. Klik på den for at åbne en ny menu. For at åbne frekvensstyringspanelet skal du klikke på mikrocircuit-ikonet i denne menu under navnet "Systemindstillinger på lavt niveau".

Trin 3

Så foran dig er der to glidere, som du kan flytte og derved ændre frekvenserne i hukommelsen og chippen. Først skal du markere afkrydsningsfeltet ud for det element, der tillader overclocking - det er placeret over skyderne. Programmet bestemmer den omtrentlige tilladte grænse for at øge værdierne og betegne den med etiketter. Råd: gradvist hæve frekvenserne med et par procent. Og efter hver sådan ændring skal du klikke på "Test" -knappen, inden du anvender frekvensen. Når du har indstillet frekvenserne, skal du markere afkrydsningsfeltet under overskriften "Kør med Windows".

Trin 4

Dernæst justerer du kølerens hastighed. Klik på fanen Køler. Tillad ved at markere et afkrydsningsfelt for at ændre følgende parametre og se i menuen. Beslut, om hastigheden automatisk måles, når temperaturen stiger, eller du kan indstille den hastighed, du anser for nødvendig, i procent.

Trin 5

Nu skal du teste dit overclocking-grafikkort. Start 3DMark-programmet, vælg en af de tests, du kan lide, og se på rammerne fra de spil, der følger. Programmet beregner ydeevne over en bestemt tidsperiode. Hvis dit system fungerer fint, betyder det, at grafikkortet er blevet hurtigere.

Anbefalede: