Sådan Tilsluttes To Skærme

Sådan Tilsluttes To Skærme
Sådan Tilsluttes To Skærme

Video: Sådan Tilsluttes To Skærme

Video: Sådan Tilsluttes To Skærme
Video: Sådan kobles en Chromebook til en ekstern skærm via USB-C 2024, Kan
Anonim

Ideen om at forbinde to (eller endnu flere) skærme til en computer hjemsøges af alle, for hvem standard Windows-skrivebordsrammerne er for stramme. Enhver, der har forsøgt at arbejde med grafik eller endda tekster på et system med to skærme, værdsatte hurtigt bekvemmeligheden ved yderligere elektroniske rum. Hvordan tilslutter du to skærme til systemet?

Sådan tilsluttes to skærme
Sådan tilsluttes to skærme
  1. Hvis antallet af skærme er begrænset til to, er den nemmeste måde at udnytte funktionerne i standard computerudstyr. Mange grafikkort har en ekstra udgang, som en anden skærm er lige så let at tilslutte som den første til hovedudgangen. Når du har tilsluttet interfacekablerne med succes, skal du blot tænde computeren. I de fleste tilfælde genkender operativsystemet begge enheder, hvorefter du i afsnittet "Skærm" i kontrolpanelet kan kontrollere indstillingerne for hver af enhederne og om nødvendigt justere dem.
  2. For ikke kun at forbinde to skærme, men generelt få en tilstrækkelig grad af frihed til at forbinde skærme, tastaturer og mus til dit system, skal du bruge en elektronisk switch. En sådan enhed kaldes kvm-switch (i dette navn er det let at genkende de første bogstaver i navnene tastatur, video og mus, som giver en idé om enhedens funktionelle formål). Forskellige modeller af sådanne kontakter adskiller sig i antallet af understøttede enheder (henholdsvis skærme, tastaturer og mus). Bemærk også længden på forbindelseskablet fra enheden til computeren. Som regel er den begrænset til 10 meter (hvilket er helt nok for de fleste lejligheder og huse), men den kan nå op til 100 meter.
  3. Hvis afstanden, hvor du planlægger at bruge yderligere skærme, er lang, bliver du nødt til at bruge en mere kompleks enhed - en switch. Det konverterer signalet til transmission over Ethernet-netværk, hvilket betyder, at det kan bruges til at styre en computer placeret på den modsatte side af verden. Derudover vil kvaliteten af billedet, der opnås på skærmen ved brug af kontakten, være meget højere, selvom tilstande over 800x600 kun understøttes af få modeller. Det betyder, at det vil være muligt at arbejde på et sådant system, men den luksuriøse spilgrafik vil blive uopretteligt beskadiget.

Anbefalede: