Sådan Tilsluttes Fire Skærme

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Fire Skærme
Sådan Tilsluttes Fire Skærme

Video: Sådan Tilsluttes Fire Skærme

Video: Sådan Tilsluttes Fire Skærme
Video: Sådan renser du dit pillefyr 2024, Kan
Anonim

Nogle brugere foretrækker at bruge flere skærme på én gang sammen med en enkelt systemenhed. Denne metode giver dig mulighed for at udvide arbejdsområdet betydeligt, hvilket er ekstremt praktisk under visse omstændigheder.

Sådan tilsluttes fire skærme
Sådan tilsluttes fire skærme

Nødvendig

to grafikkort

Instruktioner

Trin 1

Udforsk funktionerne på dit grafikkort. Se på antallet af porte til videooverførsel, der er placeret på den. Videoadaptere har typisk to eller tre videoudgange: S-Video, VGA og DVI (HDMI). Hvis du har brug for at tilslutte fire skærme på én gang, som hver fungerer separat, skal du købe et ekstra grafikkort.

Trin 2

Der er mulighed for at dele den videoadapter, der er indbygget i bundkortet, hvis der er noget, og et fuldt udbygget diskret grafikkort. Tilslut den ekstra enhed til bundkortet. Tænd for din computer, og installer softwaren til din nye videoenhed. Det er bedre at bruge videoadaptere fra samme producent eller endnu bedre identiske modeller. Dette undgår hardwarekonflikter.

Trin 3

Tilslut alle de skærme, du har brug for, til dine grafikkort. Naturligvis kræves visse kabler og porte. Hvert grafikkort bruger en digital og en analog port. Vælg et sæt skærme, som du kan bruge med din computer.

Trin 4

Tryk på "Start" -tasten og åbn menuen "Kontrolpanel". Vælg menuen "Udseende og tilpasning", og vælg "Opret forbindelse til en ekstern skærm", som findes i menuen "Display". I det vindue, der vises, har du fire skærme. Hvis der er færre af dem, skal du klikke på knappen "Find" og vente på definitionen af nye skærme.

Trin 5

Vælg samarbejdsindstillingerne for dine skærme. Du kan gruppere dem parvis eller bruge hver enkelt individuelt. Vælg skærmen, som vil være hoveddisplayet, og aktiver det tilsvarende element. Vælg nu ikonerne for de andre tre skærme, og vælg "udvid mit skrivebord til denne skærm". Gem indstillingerne.

Anbefalede: