Sådan Oprettes Forbindelse Til En Anden Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Forbindelse Til En Anden Computer
Sådan Oprettes Forbindelse Til En Anden Computer

Video: Sådan Oprettes Forbindelse Til En Anden Computer

Video: Sådan Oprettes Forbindelse Til En Anden Computer
Video: Архитектура ЭВМ | Основы Операционных Систем | 01 2024, Kan
Anonim

Det lokale netværk giver ubestridelige fordele ved samarbejde om filer samt adgang til ressourcer og teknologi. Det er muligt at oprette forbindelse til hinanden ikke kun computere i samme rum, men også i forholdsvis stor afstand fra hinanden ved hjælp af Internettet.

Sådan oprettes forbindelse til en anden computer
Sådan oprettes forbindelse til en anden computer

Nødvendig

computere, der er forbundet til internettet

Instruktioner

Trin 1

Åbn din browser, gå til webstedet https://hamachi.cc/download/list.php, dette er den officielle side i Hamachi-programmet. Denne applikation er designet til at oprette et virtuelt lokalt netværk ved hjælp af Internettet. Det resulterende netværk giver alle fordelene ved et konventionelt lokalnetværk såsom dokumentdeling, onlinespil og meget mere. Overvej kun det faktum, at når du opretter et netværk mellem computere ved hjælp af Hamachi, vil arbejdshastigheden være lig med hastigheden på internetadgang.

Trin 2

Download programmet og installer det på din computer for at forbinde computere via Internettet. Kør applikationen, i nederste højre hjørne skal du klikke på knappen med indstillinger. Klik på indstillingen Deltag i eksisterende netværk. Indtast derefter navnet og adgangskoden til dit netværk.

Trin 3

For at teste skal du bruge testnetværket, indtaste navnet DarkCryTestNet og adgangskoden 123. Hvis der er en grøn prik / stjerne ved siden af navnet på en anden bruger, betyder det, at du var i stand til at oprette forbindelse til en anden computer. Hvis den blinker, oprettes forbindelsen. Hvis der er en lys cirkel nær det grønne punkt, betyder det, at information udveksles med brugeren i øjeblikket. En gul prik ved siden af et brugernavn angiver ingen direkte forbindelse.

Trin 4

Gå til programindstillingerne for at oprette forbindelse til en anden computer. Indtast værdien af porte 12975 samt 32976. For at etablere kommunikation via en proxyserver skal du gå til afsnittet "Status", vælge "Konfigurationsoplysninger". Brug de netværk, der er angivet på https://www.planethamachi.com eller https://www.redboxen.com/hamachimap/ til spil. På det sidste sted skal du vælge en region.

Trin 5

Opret dit eget netværk, for dette klik på knappen med indstillingerne, vælg "Opret netværk". Angiv navnet på netværket samt adgangskoden. Gå til netværksindstillingerne, under "Status", indtast dit kaldenavn. For at oprette forbindelse til en anden computer skal denne applikation også være installeret på den, og brugeren skal indtaste navnet og adgangskoden på dit netværk i programmet.

Trin 6

Højreklik på brugeren for at navigere til de delte mapper, vælg Gennemse eller send ham en besked ved hjælp af knappen Send besked. For at udveksle filer skal du vælge programindstillinger, gå til punktet "Sikkerhed" og fjerne markeringen af "Bloker sårbare tjenester".

Anbefalede: