Hvorfor Musen Ikke Virker

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Musen Ikke Virker
Hvorfor Musen Ikke Virker
Anonim

Brugere af computere, inklusive bærbare computere, kan næppe forestille sig at arbejde uden en mus. En sjælden bruger ved, hvordan man styrer en computer ved hjælp af tastaturet, og i mange applikationer kan ikke alle kontrolelementer svare på tastaturhandlinger. Hvis musemarkøren holder op med at reagere på bevægelse, skal du følge disse trin.

Hvorfor musen ikke virker
Hvorfor musen ikke virker

Instruktioner

Trin 1

Genstart din computer. Hvis tastaturet stadig fungerer, skal du trykke på Windows-tasten for at åbne Start-menuen. Naviger til Luk ned ved hjælp af piletasterne i højre side af tastaturet, og tryk på enter. Hvis hverken musen eller tastaturet reagerer, skal du bruge reset-knappen eller slukke for computeren ved hjælp af tænd / sluk-knappen. Tryk og hold på tænd / sluk-knappen på computeren, indtil computeren slukkes (du kan høre dette over ventilatorerne inde i sagen).

Trin 2

Sluk for din computer, og kontroller musekablet. Fjern og sæt stikket i igen. Hvis din mus har en USB-forbindelsesgrænseflade, kan du gøre dette, selv når computeren er slukket. Hvis PS / 2 - skal du slukke for computeren, før du manipulerer, ellers risikerer du at beskadige PS / 2-porten på bundkortet.

Trin 3

Prøv at slutte musen til en anden computer for at teste. Hvis musen ikke fungerer der, er den ude af drift. Desværre repareres computermus ikke på grund af enhedens lave omkostninger. Køb en ny mus fra en computerbutik. Bed din konsulent om at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din computermus. Først og fremmest bliver du nødt til at forklare, hvad du lige laver på computeren. For eksempel er der oprettet specielle computermus til spil til spil.

Trin 4

Hvis musen fungerer, men du har svært ved at ramme interfaceelementerne, skal du rense vinduet på musens "mave", hvorfra den røde stråle skinner. Tør den af med en let fugtig klud eller plastserviet. Gå til manipulatorindstillingerne i "Kontrolpanel" for at justere hastigheden på markøren. Flyt markøren i forskellige retninger for fuldt ud at justere følsomheden og hastigheden.

Anbefalede: