Sådan Slettes En Skjult Mappe

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slettes En Skjult Mappe
Sådan Slettes En Skjult Mappe

Video: Sådan Slettes En Skjult Mappe

Video: Sådan Slettes En Skjult Mappe
Video: Нашли ТРОЛЛЯ ПОД МОСТОМ В РЕАЛЬНОЙ ЖИЗНИ! Поход в ЛАГЕРЕ БЛОГЕРОВ! 2024, Kan
Anonim

Der er flere måder at slette en skjult mappe på. En simpel skjult mappe, hvis den ikke påvirker processer og software ikke afhænger af den, skal fjernes meget let. Situationen er mere kompliceret med en mappe fra et forkert slettet program eller en mappe med en virus.

Sådan slettes en skjult mappe
Sådan slettes en skjult mappe

Instruktioner

Trin 1

Der er flere måder at finde en skjult mappe på. Det enkleste er at gennemse katalogerne i operativsystemet ved hjælp af en filhåndtering (for eksempel Total Commander). Managere som disse har tendens til at gøre skjulte mapper tilgængelige (og kan slettes).

Trin 2

Hvis en sådan filhåndtering ikke er installeret, kan alt gøres lettere. Du skal gå til det bibliotek, hvor den skjulte mappe er placeret, og klikke øverst på "tjenesten", vælg derefter "mappeegenskaber", gå til fanen "visning" og indstil værdien til "vis skjulte filer og mapper ".

Trin 3

Hvis mappen nægter at blive slettet, skal du kontrollere, hvad filen er i den, og hvorfor den bruges af operativsystemprocessen. Det er meget muligt, at filen er en systemfil, men hvis mappen ikke er placeret i Windows-biblioteket (for eksempel System32), er det i dette tilfælde meget muligt, at en virus eller anden ondsindet software er placeret i folder. For at sikre dig, hvad denne proces er, skal du kontrollere den ved hjælp af det gratis AVZ-værktøj. Hvis du sørger for, at processen ikke er en system- / netværksproces, kan du (eller måske bare have brug for) at slette den.

Trin 4

En sådan mappe skal kontrolleres for vira ved hjælp af et effektivt antivirusprogram (for eksempel Kaspersky Internet Security). Eller hvis filen i mappen er mindre end 20 mb, er det muligt at kontrollere den for mange antivirus online på én gang. Hvis der faktisk findes en virus der, skal beskyttelsesværktøjet fjerne det, hvorefter mappen kan slettes korrekt.

Trin 5

Hvis mappen stadig ikke slettes, skal du slette den ved hjælp af det specielle Unlocker-værktøj. Efter installationen skal du højreklikke på mappen, vælge "låse op" og slette. Efter denne handling gør det heller ikke ondt at rense computeren fra mulige filer, der er tilknyttet denne mappe ved hjælp af CCleaner-programmet.

Anbefalede: