Sådan Tilsluttes En Bærbar Computer Til Et Lokalt Netværk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Bærbar Computer Til Et Lokalt Netværk
Sådan Tilsluttes En Bærbar Computer Til Et Lokalt Netværk

Video: Sådan Tilsluttes En Bærbar Computer Til Et Lokalt Netværk

Video: Sådan Tilsluttes En Bærbar Computer Til Et Lokalt Netværk
Video: *UPDATED* [1.17] How To Join a Minecraft LAN Server With Friends (Windows and Mac) 2024, Kan
Anonim

I den moderne verden bliver computere mere og mere populære. Nogle gange er det bare et indfald at købe en ny computer, nogle gange er det en virkelig nødvendig foranstaltning, nogle gange gør en pc vores liv meget lettere. Ud over personlige computere blev bærbare computere aktivt udviklet, hvilket ikke kun kunne blive et værdig alternativ til konventionelle pc'er, men endda overgå dem i nogle parametre. Selvfølgelig reduceres nytten af en bærbar computer betydeligt, hvis den ikke har adgang til internettet eller andre netværk. Heldigvis er der masser af muligheder for at forbinde din bærbare computer til dit lokale netværk.

Sådan tilsluttes en bærbar computer til et lokalt netværk
Sådan tilsluttes en bærbar computer til et lokalt netværk

Nødvendig

  • Kontakt
  • Router
  • Router
  • LAN-kort

Instruktioner

Trin 1

Vælg først en metode til at forbinde din bærbare computer til dit lokale netværk. Mange af mulighederne ser ud til at være ens, men forbindelsesprocessen vil være dramatisk anderledes. Enten tilslutter du din bærbare computer ved hjælp af et netværkskabel eller bruger trådløs Wi-Fi-teknologi til dette.

Trin 2

Hvis du valgte den første mulighed, og det lokale netværk er bygget ved hjælp af en switch eller en kablet router, skal du slutte din bærbare computer til en af disse enheder ved hjælp af et netværkskabel. Afhængigt af kravene i dit lokale netværk skal du indtaste IP-adressen og DNS-serverindstillingerne til din bærbare computer.

Trin 3

Hvis det ikke er muligt at oprette forbindelse til en bærbar computer til netværket ved hjælp af en switch, skal du oprette en direkte forbindelse til enhver computer på det lokale netværk. For at gøre dette skal du bruge et gratis netværkskort på din computer. Efter oprettelse af en netværksforbindelse computer-bærbar computer skal du åbne adgangen til det nye lokale netværk ved at ændre parametrene for den gamle. For at gøre dette skal du åbne egenskaberne for det lokale netværk, som du vil oprette forbindelse til den bærbare computer til, gå til fanen "Adgang". Hvis du vil tillade internetadgang, skal du markere begge felter.

Anbefalede: