Sådan Fjernes En Virus Manuelt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes En Virus Manuelt
Sådan Fjernes En Virus Manuelt

Video: Sådan Fjernes En Virus Manuelt

Video: Sådan Fjernes En Virus Manuelt
Video: hvordan man kan fjerne virus fra pc 2024, Kan
Anonim

Det er ingen hemmelighed, at antivirussoftware ikke giver en 100% virusbeskyttelsesgaranti. I dette tilfælde opstår spørgsmålet, hvordan man manuelt fjerner virussen.

virus
virus

Instruktioner

Trin 1

Tilstedeværelsen af en virus er indikeret af øget udgående internettrafik, udseendet af nye filer på usædvanlige steder og andre advarselsskilte. Hvis antivirusprogrammet ikke giver et positivt resultat, er det nødvendigt at identificere tilstedeværelsen af et ondsindet program.

Trin 2

For at gøre dette skal du åbne task manager ved at trykke på tastekombinationen Ctrl + Alt + Del og nøje undersøge de kørende processer. Efter at have fundet uidentificerede processer, er du velkommen til at slette dem, hvorved du aflader den fra hukommelsen og stopper virussen.

Trin 3

Det næste trin er at fjerne virusprogrammet fra opstart. For at gøre dette skal du klikke på knappen Start / Kør, skrive regedit ved kommandoprompten. Følgende grene skal gennemgås:

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionRun

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionRunOnce

HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun

HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRunOnce

De skal ikke køre ukendte programmer eller biblioteker.

Trin 4

Virus kan vedhæftes til systemeksekverbare filer i HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionWinlogon-grenen, sørg for, at posten ser sådan ud:

Shell = explorer.exe

UIHost = logonui.exe

Userinit = userinit.exe

Alle unødvendige vedhæftede filer skal fjernes.

Trin 5

Ved at følge denne procedure immobiliserer du virussen, men fjerner den ikke fra din computer.

Trin 6

På trods af at virussen ikke længere er i stand til at forårsage skade, foretrækker brugerne som regel at slette selve viruslegemet. For at gøre dette skal du kigge på system32-systemmappen og fjerne unødvendige fremmede filer. For at gøre det lettere at finde virusfilerne skal du sortere indholdet af mappen efter oprettelsesdato og kigge efter virussen blandt de nyeste filer.

Trin 7

Ved at fjerne virusets krop kan du fjerne alle spor af dens ophold på din computer. Denne procedure er tilgængelig for brugere, der ved, hvordan man arbejder med Windows-registreringsdatabasen, hvor spor af virussen findes og fjernes.

Anbefalede: