Sådan Overføres Mail Til Microsoft Outlook

Indholdsfortegnelse:

Sådan Overføres Mail Til Microsoft Outlook
Sådan Overføres Mail Til Microsoft Outlook

Video: Sådan Overføres Mail Til Microsoft Outlook

Video: Sådan Overføres Mail Til Microsoft Outlook
Video: Microsoft Outlook. Весь функционал за 25 минут 2024, Kan
Anonim

Udskiftning af en computer, geninstallation af et operativsystem, flytning til nye maskiner - alt dette medfører megen ulempe for en person, der er vant til at arbejde i sit operativsystem med et velkendt sæt indstillinger og dokumenter. Meget ofte vil folk, der flytter til nye computere, ikke miste arkivet til Mıcrosoft Outlook-mailprogrammet, og der er en nem måde for dem at overføre mail til et nyt system.

Sådan overføres mail til Microsoft Outlook
Sådan overføres mail til Microsoft Outlook

Instruktioner

Trin 1

Hvis du bruger Microsoft Outlook 2003, skal du finde følgende grene i registreringsdatabasen:

1. HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftOfficeOutlookOMI Account Manager

2. HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindows NTCurrentVersionWindows Messaging SubsystemProfilesOutlook

3. HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftOffice11.0OutlookOptions

Trin 2

For at åbne registreringsdatabasen skal du vælge "Kør" i "Start" og indtaste kommandoen regedit. Eksporter de beskrevne linjer fra registreringsdatabasen. Åbn derefter mappen, hvor dine e-mail-programdata er gemt: C: Dokumenter og indstillinger brugernavn Lokale indstillinger Applikationsdata Microsoft Outlook.

Trin 3

Find Outlook.pst-filen der, og kopier den til dit nye medie. Denne fil indeholder et arkiv med din mail. For at gemme e-mail-adressernes historie skal du finde Outlook. NK2-filen i den samme mappe og gemme den også.

Trin 4

Hvis du bruger Microsoft Outlook 2007, skal du åbne registreringsdatabasen og kun eksportere en linje derfra: HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindows NTCurrentVersionWindows Messaging SubsystemProfilesOutlook. Derefter, som beskrevet ovenfor, skal du åbne Outlook-biblioteket i Application Data på din harddisk og gemme to filer - mailarkivet og historikken for de indtastede adresser.

Trin 5

Hvis du er i tvivl om du har fundet filerne, kan du overføre hele Outlook-mappen fra Application Data til et separat medium.

Trin 6

Efter installation af postprogrammet på en ny computer, skal du importere de registreringsdatabasegrener, som du eksporterede i ovenstående trin, og installere de kopierede filer i de samme mapper, som du oprindeligt tog dem med. Start Outlook, og indtast dit brugernavn og din adgangskode.

Anbefalede: