Sådan Fjernes Et Afsnit I Et Word

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Et Afsnit I Et Word
Sådan Fjernes Et Afsnit I Et Word

Video: Sådan Fjernes Et Afsnit I Et Word

Video: Sådan Fjernes Et Afsnit I Et Word
Video: Часть 1. Вяжем красивый и теплый бактус спицами. Оригинальный дизайн с кисточками и японским узором. 2024, Kan
Anonim

Når du trykker på "Enter" -tasten, indpakker Word automatisk teksten på en ny linje og skriver et afsnitstegn i usynlige tegn. Programmet betragter et afsnit nøjagtigt som et tegn til at pakke teksten på en ny linje.

Tekst i Word med udviklede afsnitstegn
Tekst i Word med udviklede afsnitstegn

Nødvendig

  • Computer
  • Word teksteditor

Instruktioner

Trin 1

Sådan fjernes et afsnitstegn. Når du konverterer fra *.txt-format til *.doc-format, kan du observere en situation, hvor Word opfatter tekstlinjeskift som et nyt afsnit. I dette tilfælde rives teksten med magt, og det er ret vanskeligt at formatere den. I dette tilfælde skal du fjerne unødvendige afsnitstegn manuelt.

Trin 2

Du kan automatisere processen lidt ved at skrive en speciel makro, hvis teksten er stor, eller ved manuelt at gennemse alle afsnit ved hjælp af menufunktionen "find og erstat". I dette tilfælde skal du i linjen "find" sætte et usynligt afsnitssymbol ved at vælge det fra den udvidede menu og i linjen "erstatte" - et usynligt mellemrumstegn.

Trin 3

Sådan fjernes teksten i et afsnit ved hjælp af "slet" eller "backspace" -tasterne Når du redigerer tekster, opstår der ofte en situation, når du skal fjerne et helt afsnit eller kombinere to afsnit til et. I det andet tilfælde er det nok bare at fjerne det ekstra mellemrum mellem linjerne ved hjælp af "slet" eller "backspace" -tasterne. I den første skal du først vælge et afsnit for at vise programmet, hvad der skal slettes i fremtiden.

Trin 4

Valg udføres ved hjælp af tre klik på højre museknap, der svæver over teksten i det krævede afsnit. Derefter kan du trykke på de allerede kendte "delete" eller "backspace" taster, og teksten slettes sikkert.

Trin 5

For at vælge et afsnit og ikke et, men mange, kan du bruge piletasterne og "shift" -tasten. For at gøre dette skal du trykke på "shift", og mens du holder den nede, skal du bevæge dig op eller ned med pilene og dermed markere valget. Valget slettes med "delete" eller "backspace".

Trin 6

Sådan slettes afsnitstekst ved hjælp af tastaturgenvejen Ctrl + X Der er en anden måde at slette markeret tekst på. Det er sandt, at dette ikke er den endelige sletning, men den såkaldte "at tage teksten ind i bufferen (lommen)". Dette gøres ved hjælp af kombinationen af Ctrl-tasten og i det latinske layout af X-tasten. Denne kombination betegnes som følger: Ctrl + X.

Trin 7

Når der trykkes på disse taster samtidigt, slettes den tidligere valgte tekst, men ikke helt, men i programhukommelsen, og hvis det ønskes, kan du udtrække den derfra ved at trykke på en anden tastekombination: Ctrl + V.

Anbefalede: