Sådan Installeres Programmet Fra Et Diskbillede

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Programmet Fra Et Diskbillede
Sådan Installeres Programmet Fra Et Diskbillede
Anonim

Et virtuelt diskbillede er en komplet kopi af det medie, hvorfra billedet faktisk blev oprettet. Du kan udføre nøjagtigt de samme operationer med et diskbillede som med en almindelig disk, dvs. installere programmer eller spil. Men for at arbejde med virtuelle diske skal computeren have henholdsvis virtuelle drev. Først da vil du kunne bruge diskbilleder og installere programmer fra dem. Passende applikationer er nødvendige for at oprette virtuelle drev.

Sådan installeres programmet fra et diskbillede
Sådan installeres programmet fra et diskbillede

Nødvendig

  • - Computer;
  • - Daemon Tools Lite-program

Instruktioner

Trin 1

Daemon Tools Lite er et meget praktisk og helt gratis program til at arbejde med diskbilleder. Download programmet og installer det på din computer. Under installationsprocessen vises en dialogboks med emnerne "Gratis licens" eller "Betalt licens". Tjek det første element. Genstart computeren efter installationen. Kør programmet. Når du har startet det første gang, skal du vente, mens det opretter virtuelle drev. Derefter føres du til hovedmenuen i Daemon Tools Lite. Som du kan se, er vinduet Image Catalog stadig tomt. For at komme i gang skal du først tilføje billedet til biblioteket.

Trin 2

Klik på diskbilledet nederst på værktøjslinjen. I vinduet, der vises, skal du angive stien til det diskbillede, hvorfra du vil installere programmet. Klik på diskbilledet med venstre museknap, og klik derefter på "Åbn" nederst i vinduet. Billedet føjes til kataloget.

Trin 3

Højreklik nu på programmets hovedmenu i billedkataloget på det tilføjede billede. I den kontekstmenu, der vises, skal du vælge "Mount" og derefter - det virtuelle optiske drev, som du vil montere diskbilledet til. Der vil kun være et virtuelt drev som standard.

Trin 4

Gå nu til "Denne computer". Der er nu, ud over det fysiske drev, også en virtuel. Klik på det virtuelle drevikon med højre museknap. I kontekstmenuen, der vises, skal du vælge "Installer eller kør et program fra en disk". "Guiden til applikationsopsætning" starter. Følg derefter vejledningen i "Guiden" for at installere programmet. Den yderligere installationsproces er ikke anderledes end at installere programmet fra en almindelig disk.

Trin 5

Hvis guiden Tilføj program ikke starter på denne måde, skal du åbne diskbilledet og finde autorun. Dobbeltklik på den med venstre museknap, hvorefter "Programinstallationsguiden" starter nøjagtigt.

Anbefalede: