Sådan Gendannes Et System Fra Et Diskbillede

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Et System Fra Et Diskbillede
Sådan Gendannes Et System Fra Et Diskbillede

Video: Sådan Gendannes Et System Fra Et Diskbillede

Video: Sådan Gendannes Et System Fra Et Diskbillede
Video: How to download and update to Mac OS Monterey Beta 7 2024, Marts
Anonim

Ved konstant brug af Windows-operativsystemet anbefales det at oprette specielle arkiver. De giver dig mulighed for at gendanne operativsystemets driftstilstand, selv i tilfælde af beskadigelse eller tab af harddisken.

Sådan gendannes et system fra et diskbillede
Sådan gendannes et system fra et diskbillede

Nødvendig

  • - systembillede
  • - Windows installationsdisk.

Instruktioner

Trin 1

For at oprette et billede af Windows 7-operativsystemet skal du bruge dette systems standardfunktioner. Åbn kontrolpanelet ved at vælge det relevante punkt i menuen "Start". Gå til menuen "System og sikkerhed". Åbn elementet "Sikkerhedskopiering og gendannelse".

Trin 2

Find knappen "Opret et systembillede" i venstre kolonne i vinduet, der åbnes, og klik på det. Vent, indtil proceduren til indsamling af oplysninger om tilsluttede harddiske og netværksenheder er afsluttet. Vælg den hardware, der er vært for operativsystemets image. Det er bedst at bruge en ekstern harddisk eller et DVD-mediesæt.

Trin 3

Hvis du vil gemme Windows-billedet på din fungerende harddisk, skal du sørge for at allokere noget lagerplads på forhånd. Det er ikke nødvendigt at bruge en af harddiskens partitioner, men dens ikke-tildelte område. Fjern om nødvendigt et af de lokale drev. Klik på knappen Næste, når du har valgt enheden.

Trin 4

Undersøg listen over partitioner, der vil blive inkluderet i systembilledet, og klik på knappen Arkiver. Vent til oprettelsen af systembilledet er afsluttet.

Trin 5

For at gendanne Windows-indstillinger skal du tænde for computeren, når du har isat en installations- eller gendannelsesdisk i drevet. Vælg opstartsprioritet fra DVD-drevet, og vent, indtil programmet starter.

Trin 6

Åbn menuen Avancerede gendannelsesindstillinger, og naviger til Systemgendannelse. Marker nu indstillingen Brug tidligere oprettet billede, og klik på Næste.

Trin 7

Angiv det sted, hvor Windows-billedet er gemt, og klik på knappen "Gendan". Denne procedure kan tage over en time. Genstart computeren, når den er færdig. Vælg muligheden for at starte fra din harddisk. Sørg for, at systemet blev gendannet korrekt.

Anbefalede: