Sådan Fjernes Klæbrig Nøgler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Klæbrig Nøgler
Sådan Fjernes Klæbrig Nøgler

Video: Sådan Fjernes Klæbrig Nøgler

Video: Sådan Fjernes Klæbrig Nøgler
Video: Sådan bekæmper du bladlus 2024, Kan
Anonim

Sticky-taster og museknapper kan let aktiveres, når uerfarne brugere eller mennesker med handicap sidder ved computeren. Hvis du ikke har brug for at bruge disse tilstande, skal du deaktivere dem ved at følge et par trin.

Sådan fjernes klæbrig nøgler
Sådan fjernes klæbrig nøgler

Instruktioner

Trin 1

Sticky-taster på tastaturet bruges, når det er svært for brugeren at trykke på flere taster på samme tid. Denne tilstand gælder for nøgler som Ctrl, Alt, Shift og Windows-nøglen (med billedet af Windows-flag). Efter at have trykket på kontroltasten forbliver den aktiv, indtil brugeren trykker på den anden tast og fuldfører kombinationen.

Trin 2

For at fjerne Sticky Keys uden at deaktivere denne tilstand skal du trykke på Shift-tasten fem gange under betjening. For at deaktivere Sticky Keys helt skal du påkalde Accessibility-komponenten. For at gøre dette skal du åbne Kontrolpanel gennem Start-menuen. I kategorien med samme navn skal du vælge ikonet "Tilgængelighed" ved at klikke på det med venstre museknap - en ny dialogboks åbnes.

Trin 3

Gå til fanen "Tastatur" i det vindue, der åbnes. Fjern markøren fra feltet ved siden af Sticky i sektionen Sticky Keys. Klik på knappen "Anvend" for at få de nye indstillinger til at træde i kraft. Luk vinduet "Tilgængelighed" ved at klikke på OK-knappen eller ikonet [x] i øverste højre hjørne af vinduet.

Trin 4

Sticky Mouse Button giver brugeren mulighed for ikke at holde museknappen nede, mens han vælger og trækker objekter. For at aktivere denne tilstand skal du holde den fungerende museknap nede. For at deaktivere denne tilstand skal du klikke på museknappen igen.

Trin 5

For at deaktivere klæbrig museknapper fuldstændigt skal du ringe til komponenten Mus. For at gøre dette skal du åbne Kontrolpanel gennem Start-menuen. I kategorien "Printere og andet udstyr" skal du vælge ikonet "Mus" ved at klikke på det med venstre museknap. Hvis "Kontrolpanel" har et klassisk udseende, skal du straks vælge det ønskede ikon.

Trin 6

I dialogboksen "Musegenskaber", der åbnes, skal du gå til fanen "Museknapper" og fjerne markøren fra feltet overfor "Aktiver klæbrig" -etiketten i afsnittet "Museknap klistret". Anvend de nye indstillinger, og luk egenskabsvinduet.

Anbefalede: