Sådan Repareres Klæbrig Nøgler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Repareres Klæbrig Nøgler
Sådan Repareres Klæbrig Nøgler

Video: Sådan Repareres Klæbrig Nøgler

Video: Sådan Repareres Klæbrig Nøgler
Video: Sådan repareres en vinflaske 2024, Kan
Anonim

Nogle kommandoer på computeren startes ved samtidig at trykke på flere taster på tastaturet. Det er undertiden vanskeligt for uerfarne brugere eller personer med handicap at mestre det samtidige tastetryk, så udviklerne har givet en mulighed for Sticky Keys. Der er et antal trin, du skal tage for at slå klæbrig taster til eller fra.

Sådan repareres klæbrig nøgler
Sådan repareres klæbrig nøgler

Instruktioner

Trin 1

Indstillingen Sticky Keys findes ikke for alle taster på tastaturet, men kun for kontroltaster. Disse inkluderer Ctrl, Alt, Shift og Windows-tasten (med et flag). Når denne indstilling er aktiveret, forbliver kontroltasten aktiv, når du trykker på, indtil den næste tast trykkes, og den ønskede kommando kaldes.

Trin 2

Når du arbejder med Sticky Keys, skal du trykke på Shift-tasten fem gange for at deaktivere denne indstilling. Hvis du har brug for at deaktivere denne mulighed helt, skal du bruge systemets muligheder.

Trin 3

Åbn Kontrolpanel i menuen Start. Hvis du ikke kan se Start-knappen, har du skjult proceslinjen. Tryk på Windows-tasten på dit tastatur, eller flyt musemarkøren til skærmens nederste kant, og vent på, at panelet vises.

Trin 4

På kontrolpanelet skal du vælge ikonet Tilgængelighed (det betyder ikke noget, om dit panel vises i klassisk visning eller efter kategori). En ny dialogboks åbnes. Fjern fanen fra feltet ved siden af Sticky i gruppen Sticky Keys på fanen Keyboard.

Trin 5

Klik på knappen "Anvend" for at få de nye indstillinger til at træde i kraft og lukke vinduet "Tilgængelighed". For at gøre dette skal du klikke på OK-knappen eller X-ikonet i øverste højre hjørne af vinduet.

Trin 6

Den klæbende mulighed findes ikke kun til tastaturet, men også til museknappen. For at slå klæbrig museknapper fra skal du åbne Kontrolpanel fra Start-menuen. I kategorien Printere og anden hardware skal du klikke på ikonet Mus for at åbne en ny dialogboks med musegenskaber.

Trin 7

I vinduet, der åbnes, skal du gå til fanen "Museknapper" og fjerne markøren i gruppen "Sticky Mouse Button" fra feltet overfor påskriften "Enable Sticky". Anvend de nye indstillinger, og luk vinduet på den sædvanlige måde.

Anbefalede: