Sådan Indstilles Gruppeikoner

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indstilles Gruppeikoner
Sådan Indstilles Gruppeikoner

Video: Sådan Indstilles Gruppeikoner

Video: Sådan Indstilles Gruppeikoner
Video: Sådan indstiller du dit Bosch Condens 5000 gasfyr 2024, Kan
Anonim

Ikoner er små ikoner, der kan bruges til at skelne mellem forskellige grupper af brugere visuelt, for at gøre webstedsdesignet eller din computer mindre standard og streng. For at indstille ikoner til brugergrupper skal du udføre et antal trin.

Sådan indstilles gruppeikoner
Sådan indstilles gruppeikoner

Instruktioner

Trin 1

Log ind på siden under en administratorkonto. Gå ind i "Kontrolpanel". I afsnittet "Brugere" i kategorien "Brugeradministration" skal du vælge elementet "Brugergrupper" ved at klikke på det med venstre museknap.

Trin 2

Overfor den ønskede brugergruppe (gæster, moderatorer, administratorer osv.) Skal du klikke på billedet af skruenøglen. Dette aktiverer kommandoen "Skift gruppeegenskaber og rettigheder". På feltet, der åbnes, i feltet "Gruppeikon (direkte link til fil)", indsættes linket til det ønskede billede. Klik på knappen "Gem".

Trin 3

Du kan få et link til et billede fra forskellige kilder. Brug filhåndteringen: I sektion "Værktøjer" i den øverste menulinje skal du venstreklikke på "Filhåndtering" - en ny dialogboks åbnes.

Trin 4

I det vindue, der åbnes, skal du klikke på knappen "Gennemse" og angive den mappe, hvor ikonbilledet er gemt. Klik på knappen "Upload fil", vent, indtil downloadet er færdig. Brug værktøjet i højre side af "File Manager" -vinduet til at åbne vinduet med et direkte link og kopiere linket fra det.

Trin 5

Alternativt kan du uploade billedet til et tredjeparts fotoshosting-websted, såsom radikal.ru eller Keep4u.ru. Klik på knappen "Gennemse" på værtssiden, angiv stien til filen, der er gemt på din computer, og klik på knappen "Download". Vent, indtil downloadet er færdig, hent linket, kopier det til udklipsholderen og indsæt det i det krævede felt på dit websted.

Trin 6

For at ændre ikonerne for bruger- eller administratorkonti på din computer skal du åbne Kontrolpanel fra Start-menuen. I kategorien "Brugerkonti" skal du klikke på ikonet med samme navn. Vælg den konto, du vil ændre.

Trin 7

Klik på linklinket "Skift billede" og vælg det ikon (billede), du kan lide, fra de foreslåede muligheder ved at klikke på det med venstre museknap. Klik på knappen "Skift billede", luk vinduet. Dette ikon vises på login-siden og i Start-menuen.

Anbefalede: