Sådan Stopper Du En Genstart

Indholdsfortegnelse:

Sådan Stopper Du En Genstart
Sådan Stopper Du En Genstart

Video: Sådan Stopper Du En Genstart

Video: Sådan Stopper Du En Genstart
Video: Sådan læser du et faktaark 2024, April
Anonim

At stoppe eller annullere genstart af en computer, der kører Windows, er en standardoperativsystemfunktion, der kan udføres på flere måder. Ingen yderligere software er påkrævet.

Sådan stopper du en genstart
Sådan stopper du en genstart

Instruktioner

Trin 1

Ring til systemets hovedmenu ved at klikke på "Start" -knappen og gå til punktet "Alle programmer". Udvid linket "Standard" og vælg "Kommandolinjepost". Print

nedlukning / a

i kommandotolkerens tekstfelt, og bekræft den valgte handling ved at trykke på softkey'en Enter.

Trin 2

Bemærk, at du kan indstille timeout ved hjælp af parameteren / tnnn, hvor nnn er et interval fra 0 til 600 sekunder. Det skal også huskes, at denne handling forudsætter, at administratoren har adgang til computerens ressourcer.

Trin 3

Ring til genvejsmenuen på skrivebordselementet "Denne computer" ved at højreklikke og vælge "Egenskaber" -elementet. Klik på fanen Avanceret i start- og reparationsdialogen, der åbnes, og klik på knappen Indstillinger. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Genstart automatisk" i den nye dialogboks, og bekræft at gemme ændringerne ved at klikke på OK. Denne handling vil resultere i visningen af en "blå skærm", når der opstår en fejl med en beskrivelse af årsagen til systemfejl.

Trin 4

Gå tilbage til hovedmenuen Start for at bruge en anden metode til at stoppe genstart af din computer og gå til dialogboksen Kør. Skriv cmd i "Åbn" -linjen, og bekræft lanceringen af kommandolinjeprogrammet igen ved at klikke på OK. Print

sc stop wuauserv

i Windows-kommandotolkerens tekstfelt, og bekræft den valgte handling ved at trykke på softkey'en Enter.

Trin 5

Genstart systemet, og tryk på F8-funktionstasten, mens opstart begynder at gå ind i BIOS-tilstand. Vælg kommandoen "Deaktiver automatisk genstart ved systemfejl" i menuen med sikre opstartsindstillinger, der åbnes og gemmes ændringerne.

Anbefalede: