Sådan Deaktiveres Automatisk Genstart Af Windows XP

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Automatisk Genstart Af Windows XP
Sådan Deaktiveres Automatisk Genstart Af Windows XP

Video: Sådan Deaktiveres Automatisk Genstart Af Windows XP

Video: Sådan Deaktiveres Automatisk Genstart Af Windows XP
Video: Как установить Windows XP без флешки и диска 2024, April
Anonim

Automatisk genstart er ikke en dårlig ting i sig selv. Systemet, som begyndte at fungere forkert, får pc'en til at genstarte, hvorefter den fungerer normalt. Men hvis pc'en pludselig begynder at genstarte konstant efter bestemte handlinger, skal du se på fejllogfilerne, og for dette skal du slukke for den automatiske genstart.

Sådan deaktiveres automatisk genstart af Windows XP
Sådan deaktiveres automatisk genstart af Windows XP

Instruktioner

Trin 1

Klik på ikonet "Denne computer" på skrivebordet eller i Explorer-menuen, højreklik og vælg linjen "Egenskaber" i den menu, der vises. Der vises et vindue, hvor du skal åbne fanen "Systemegenskaber" og finde der en knap mærket "Avanceret". Gå til emnet "Download og gendan" til de parametre, som du har brug for at arbejde på.

Trin 2

Vinduet med parametre giver mulighed for at deaktivere pc'ens selvstart. For at gøre dette skal du bare fjerne markeringen i feltet ud for posten "Udfør automatisk genstart" og klikke på OK. Efter genstart af computeren vil ændringerne træde i kraft, og i tilfælde af en OS-fejl vil en BSoD være synlig med en kode, der afkoder årsagen til fejlen.

Trin 3

Den anden metode til at deaktivere selvstart er ved at justere registreringsdatabasen. Tryk på Win + R eller på "Kør" i Start. Skriv regedit i det vindue, der vises. Nu skal du gå til SYSTEM / CurrentControlSet / Control / CrashControl, der er placeret i HKEY_LOCAL_MACHINE-grenen. Der finder du en AutoReboot-fil, der skal sættes til nul. Dette deaktiverer automatisk genstart.

Trin 4

Der er en måde at hjælpe med at skrive BSoD-oplysninger uden at deaktivere genstart. Brug regedit-hjælpeprogrammet til den samme SYSTEM / CurrentControlSet / Control / CrashControl af HKEY_LOCAL_MACHINE-grenen, og skift CrashDumpEnabled-værdien til 3. Nu registrerer pc'en mini-dumps, der kan ses efter en nødstart.

Anbefalede: