Sådan Oprettes Forbindelse Til En Hjemmegruppe I XP

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Forbindelse Til En Hjemmegruppe I XP
Sådan Oprettes Forbindelse Til En Hjemmegruppe I XP

Video: Sådan Oprettes Forbindelse Til En Hjemmegruppe I XP

Video: Sådan Oprettes Forbindelse Til En Hjemmegruppe I XP
Video: Icotera - Opret forbindelse til Trådløst Netværk 2024, Kan
Anonim

Tilslutning af en computer, der kører Windows XP til hjemmenetværket, er en standardprocedure og kræver ikke yderligere software.

Sådan oprettes forbindelse til en hjemmegruppe i XP
Sådan oprettes forbindelse til en hjemmegruppe i XP

Instruktioner

Trin 1

Ring til genvejsmenuen på skrivebordselementet "Denne computer" ved at højreklikke og vælge "Egenskaber" -elementet. Brug fanen "Computernavn" i dialogboksen, der åbnes, og klik på knappen "Identifikation" for at starte guiden.

Trin 2

Spring over det første vindue i guiden ved at klikke på Næste, og anvend afkrydsningsfeltet ud for "Denne computer er til hjemmebrug" næste. Klik på knappen Næste, og fuldfør den første fase af forbindelsen ved at klikke på knappen Udfør i den nye dialogboks.

Trin 3

Genstart systemet, og åbn hovedmenuen ved at klikke på knappen "Start". Gå til emnet "Denne computer" og åbn linket "Mine netværkssteder". Udvid knudepunktet Netværksopgaver, og vælg kommandoen Indstil hjemmenetværk.

Trin 4

Spring over den første dialogboks i netværksopsætningsguiden ved at klikke på knappen "Næste" og bekræft installationen af det nødvendige udstyr ved at klikke på den samme knap igen i det næste vindue. Anvend afkrydsningsfeltet ud for "Denne computer er forbundet til internettet via …" i den nye dialogboks, og klik på knappen "Næste".

Trin 5

Indtast en beskrivelse og computernavn i de tilsvarende felter i den næste dialogboks, og brug knappen "Næste" for at gå til det næste vindue. Skriv navnet på arbejdsgruppen i feltet med samme navn i det næste vindue. Bemærk, at dette navn skal være det samme på alle computere på det lokale netværk. Klik på knappen "Næste", og fuldfør netværkskonfigurationsproceduren ved at klikke på knappen "Udfør" i det sidste vindue i guiden.

Trin 6

Hvis du har brug for at ændre indstillingerne, skal du bruge mappen "Mine netværkssteder". Udvid linket "Vis netværksforbindelser" og udvid noden til den krævede forbindelse ved at dobbeltklikke. Skift de nødvendige parametre manuelt, eller brug knappen "Fix" til at skifte til automatisk tilstand.

Anbefalede: