Sådan Installeres En Køler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres En Køler
Sådan Installeres En Køler

Video: Sådan Installeres En Køler

Video: Sådan Installeres En Køler
Video: Sådan installerer du en ny CPU-køler 2024, Kan
Anonim

de forskellige komponenter på computeren genererer en stor mængde varme. Dette gælder især for processorer og grafikkort. For at opretholde normal temperatur i systemenheden kan du installere en ekstra kabinetblæser, der cirkulerer luft inde i systemenheden og derved giver god køling til computerkomponenterne.

Sådan installeres en køler
Sådan installeres en køler

Nødvendig

Computer, ekstra kuffert, skruetrækker

Instruktioner

Trin 1

Stedet, hvor du kan tilslutte en kabinetkøler, er på bagsiden af systemenheden. Frakobl computeren fra stikkontakten, og åbn systemdækslet. Afbryd derefter musen, tastaturet og andre enheder fra systemenheden. Vær nu opmærksom på det sted, hvor køleenheden er fastgjort. Der er fire skruehuller. Køleskabet skal installeres strengt i størrelse til din systemenhed. Mål, hvilken størrelse køler du har brug for for at oprette forbindelse til din systemenhed. Som regel er dette enten en køler med en størrelse på 8 eller 12 centimeter.

Trin 2

Installer nu enheden inde i systemenheden, og skru den fast på væggen på computerkassen. Du skal installere køleren, så den virker til at blæse luft ud, dvs. blæse varm luft ud af systemenheden.

Trin 3

Når du har skruet køleren på systemenheden, skal du tilslutte strømmen til den. Interfacet til tilslutning af strøm til køleren er placeret nær selve køleren på bundkortet. Dette er den tredje pin interface. Tilslut bare ledningen fra køleren til denne grænseflade.

Trin 4

Luk nu låget på systemenheden, tilslut alle tidligere frakoblede enheder (mus, tastatur osv.), Og tænd derefter computeren. Hvis du synes, at køleren er støjende, kan du gøre den mere støjsvag. For at gøre dette skal du gå til BIOS i overvågningssektionen. Der kan du vælge driftstilstand for computerkølerne. Hvis denne indstilling er deaktiveret på dit bundkort, skal du aktivere den. Den tilsvarende funktion findes i BIOS.

Trin 5

Som regel er der tre tilstande til kølerbetjening til rådighed. Den første tilstand er lydløs tilstand, den er den støjsvage, kølere kører med minimal hastighed og genererer praktisk talt ikke støj. Den anden tilstand er Optimal. Gennemsnitlig rotationshastighed for kølere. Den tredje tilstand er Performance med kølernes maksimale rotationshastighed. Maksimalt støjniveau, men også maksimal afkøling af pc-komponenter. Vælg den ønskede driftstilstand, og gem indstillingerne i BIOS. Efter genstart af computeren fungerer kølere i den valgte tilstand.

Anbefalede: