Sådan Installeres En Ekstra Køler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres En Ekstra Køler
Sådan Installeres En Ekstra Køler

Video: Sådan Installeres En Ekstra Køler

Video: Sådan Installeres En Ekstra Køler
Video: Sådan installerer du en ny CPU-køler 2024, Kan
Anonim

Ofte, især i sommermånederne, når varmen er uudholdelig, begynder vores computere at blive overophedede, hvilket resulterer i frysninger, nedbrud og generelt i nægtelse af at arbejde. For at undgå dette kan der leveres yderligere køling.

Sådan installeres en ekstra køler
Sådan installeres en ekstra køler

Nødvendig

To 120 mm blæsere, skruetrækker, selvskærende skruer

Instruktioner

Trin 1

Som regel har de fleste computersystemenheder to steder til fastgørelse af yderligere kølere: for og bag. Bedre at sætte begge på én gang. Den forreste til indblæsning og den bageste til udblæsning. Således danner de en konstant strøm af frisk luft, og den stagnerer ikke og opvarmes inde i computeren.

Trin 2

Først skal du fjerne systemdækslets sidedæksel. Normalt skrues den på med to skruer på bagpanelet, men afhængigt af kabinedesign kan den lukkes med låse.

Trin 3

Inde i kufferten på frontpanelet er der en plastikbeslag til en 120 mm blæser, som kan fjernes ved at trykke på clipsene. Du skal installere køleren i holderen på en sådan måde, at luften suges ind i computeren, når den roteres. Sæt derefter holderen på plads igen.

Trin 4

Ventilatoren skal sandsynligvis skrues på bagpanelet med selvskærende skruer fra bagsiden af kabinettet gennem specielle monteringshuller. Installer køleren, så luft blæses ud, når knivene roterer.

Trin 5

Nu er det tilbage at forbinde fans. Dette kan gøres direkte på bundkortet (det skal have et par ekstra stik kun til en sådan sag) eller gennem en speciel adapter - direkte til strømforsyningen. Du kan nu lukke låget. Det er værd at overveje, at computerens lydstyrke vil stige en smule efter installation af køling, men så snart varmen aftager, kan ventilatorerne slukkes igen.

Anbefalede: