Sådan Tilsluttes Drev C Til Drev D

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Drev C Til Drev D
Sådan Tilsluttes Drev C Til Drev D

Video: Sådan Tilsluttes Drev C Til Drev D

Video: Sådan Tilsluttes Drev C Til Drev D
Video: Как подключить мотор от стиральной машины. (Две скорости) 2024, April
Anonim

Der er flere måder at ændre den aktuelle tilstand på en harddisk på. Selv for en simpel fletning af flere sektioner i et område behøver du ikke bruge yderligere hjælpeprogrammer.

Sådan tilsluttes drev C til drev D
Sådan tilsluttes drev C til drev D

Nødvendig

Partition Manager

Instruktioner

Trin 1

Prøv først at bruge standardprogrammerne i Windows-operativsystemet. Åbn kontrolpanelet, og gå til menuen "System og sikkerhed". Vælg undermenuen "Administration", og åbn den.

Trin 2

Åbn Diskhåndtering. Vælg en af de harddiskpartitioner, der skal deltage i forbindelsesprocessen. Klik på den med højre museknap, og vælg "Slet lydstyrke".

Trin 3

Gentag ovenstående handling for det andet afsnit. Klik nu på knappen "Opret volumen". Angiv filsystemformatet og størrelsen på den fremtidige partition. Bemærk, at denne handling ikke kan udføres på systempartitionen. Alle filer på begge drev slettes.

Trin 4

Hvis du har brug for at udføre denne handling uden at miste data, eller hvis systemdisken deltager i fletningsprocessen, skal du bruge et specielt hjælpeprogram. Download Paragon Partition Manager.

Trin 5

Installer dette program på din computer, og genstart dit operativsystem. Start Partition Manager. Aktiver emnet "Avanceret brugertilstand".

Trin 6

Åbn fanen "Guider" på programværktøjslinjen. Gå til menuen "Yderligere funktioner" og klik på punktet "Flet sektioner".

Trin 7

Klik på knappen "Næste" for at gå til sektionsindstillingerne. Angiv to drev, i dette tilfælde vil det være drev C og D. Klik på knappen "Næste".

Trin 8

Et vindue vises, der advarer om, at du fletter en ikke-systempartition med en systempartition. Klik på knappen "Ja" for at fortsætte. Der åbnes et vindue, der viser tilstanden på harddiskpartitionerne før og efter fletning. Klik på "Næste".

Trin 9

Klik på knappen "Udfør" for at anvende indstillingerne. For at starte processen med at flette sektioner skal du klikke på knappen "Anvend ventende ændringer".

Anbefalede: