Sådan Samles En Computersystemenhed

Indholdsfortegnelse:

Sådan Samles En Computersystemenhed
Sådan Samles En Computersystemenhed

Video: Sådan Samles En Computersystemenhed

Video: Sådan Samles En Computersystemenhed
Video: Sådan samles en Bordex vinreol 2024, Kan
Anonim

At vælge og købe en computer er et meget vigtigt og ansvarligt skridt. Men få mennesker ved, at hvis du ved, hvordan man uafhængigt samler en computersystemenhed, kan du spare op til 30%. Faktum er, at de samlede omkostninger ved individuelle computerdele adskiller sig væsentligt fra prisen på en færdig systemenhed.

Sådan samles en computersystemenhed
Sådan samles en computersystemenhed

Nødvendig

  • Stjerneskruetrækkere
  • termisk fedt

Instruktioner

Trin 1

Det skal straks bemærkes, at til selvmontering af systemenheden skal du bruge et sæt værktøjer, der består af stjerneskruetrækkere i forskellige størrelser og termisk pasta. Det er nødvendigt at begynde at samle systemenheden ved at installere bundkortet i kassen.

Trin 2

Indsæt bundkortet i kabinettet på systemenheden, så stik på USB-porte svarer til hullerne i kabinettet. Fastgør det ved at skrue et par skruer i de specielle åbninger.

Trin 3

Pak processoren forsigtigt ud. Rør ikke ved hans "antenner" med dine hænder. Installer processoren i et specielt stik på bundkortet, så risikoen på processoren svarer til risikoen i stikket.

Trin 4

Luk dækslet, der holder processoren mod bundkortet. Påfør en lille mængde termisk pasta på toppen af processoren. Installer kølelegemet med blæseren i de specielle åbninger. Flyt kølelegemet let for at fordele den termiske pasta inden den endelige hærdning. Tilslut kølerens strømkabel til bundkortet.

Trin 5

Installer videoadapteren i det dedikerede stik. Mest sandsynligt vil disse være PCI- eller AGP-slots. Fjern eventuelt strimlen på bagsiden af enheden.

Trin 6

Tilslut RAM til bundkortet. For at gøre dette skal du indsætte hukommelsesstrimlerne i de tilsvarende pladser. Når du installerer, skal du være opmærksom på tilstedeværelsen af riller i soklen.

Trin 7

Hvis bundkortet ikke har et indbygget lydkort, skal du installere en separat analog af det i PCI- eller PIC-express-stikket.

Trin 8

Installer harddisken og drevet. For den første enhed er der specielle steder i den nederste forreste del af kassen og til DVD-drevet i den øverste.

Trin 9

Installer strømforsyningen. Fastgør den på bagsiden af systemenheden. Dette kræver normalt 4 skruer. Tilslut strøm til bundkortet. For at gøre dette skal du tilslutte to stik i stikkene på den: fire og tyve kanaler.

Trin 10

Tilslut strøm- og datakabler til harddisken og diskettedrevet. Mulige stikindstillinger: IDE og SATA.

Anbefalede: