Sådan Tilsluttes En Router Til En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Router Til En Computer
Sådan Tilsluttes En Router Til En Computer

Video: Sådan Tilsluttes En Router Til En Computer

Video: Sådan Tilsluttes En Router Til En Computer
Video: Обзор WiFi Роутера TP-Link Archer AX50 [2021] Лучший Роутер Для Дома 2024, Kan
Anonim

Processen med at forbinde en router til en computer er ret enkel, selv en nybegynder kan finde ud af det. Vanskeligheder kan kun opstå, når enheden opsættes. Dernæst overvejer vi at tilslutte en computer ved hjælp af et kabel såvel som trådløst.

Sådan tilsluttes en router til en computer
Sådan tilsluttes en router til en computer

Trin-for-trin proces til tilslutning af en wi-fi router til en computer

1. Efter åbning af kassen med routeren skal den være tilsluttet netværket. Der er en tænd / sluk-knap på bagsiden, der skal trykkes. I god stand skal lamperne lyse.

2. Der er stikkontakter på det sted, hvor tænd / sluk-knappen er placeret. En af disse reder er altid på kanten og fremhævet i en bestemt farve. Der står WAN. Det er også nødvendigt at slutte internetkablet til det.

Hvis du hører et klik, blev kablet sat korrekt i.

3. Hvis du har brug for et kabel, der tilsluttes din computer, kan du slutte det til andre stik. Hvis lyset er tændt, modtages signalet.

4. I tilfælde af en trådløs forbindelse foretages alle stålindstillinger på computeren. For at gøre dette skal du have data fra din internetudbyder.

Tilslutning af en computer til en wi-fi-router via et kabel:

1. Ledningen skal indsættes i stikket på routeren mærket WAN.

2. Netværksledningen tilsluttes ethvert andet stik på routeren.

3. Sæt den anden ende af ledningen i en port på din computer, der hedder Ethernet. Efter de udførte handlinger skal lyset blinke.

I tilfælde af vanskeligheder skal du sørge for, at ledningerne er korrekt forbundet til enheden. Den mest almindelige årsag til, at du ikke kan slutte din router til din computer, er fordi kablerne er forkert tilsluttet.

Hvis du har klaret at forbinde routeren til en stationær computer, skal du huske at processen fortsætter på samme måde med en bærbar computer.

Anbefalede: