Sådan Tilsluttes En Computer Og En Bærbar Computer Via En Router

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Computer Og En Bærbar Computer Via En Router
Sådan Tilsluttes En Computer Og En Bærbar Computer Via En Router

Video: Sådan Tilsluttes En Computer Og En Bærbar Computer Via En Router

Video: Sådan Tilsluttes En Computer Og En Bærbar Computer Via En Router
Video: Обзор WiFi Роутера TP-Link Archer AX50 [2021] Лучший Роутер Для Дома 2024, Marts
Anonim

I en situation, hvor du har en computer og en bærbar computer til rådighed, anbefales det at oprette et kombineret lokalt netværk. Til dette formål har du brug for en Wi-Fi-router (router).

Sådan tilsluttes en computer og en bærbar computer via en router
Sådan tilsluttes en computer og en bærbar computer via en router

Er det nødvendigt

  • - Wi-Fi-router
  • - netværkskabel.

Instruktioner

Trin 1

Vælg en passende Wi-Fi-router. For at gøre dette skal du finde ud af specifikationerne for din bærbare computers trådløse adapter. I tilfælde af at du ikke har instruktioner til en bærbar computer, skal du se på de nødvendige oplysninger på den officielle hjemmeside for producenten af din bærbare computer eller denne netværksadapter.

Trin 2

Vær særlig opmærksom på de sikkerhedsprotokoller og radiotransmissioner, som den router og den trådløse adapter, du køber, arbejder med.

Trin 3

Tilslut Wi-Fi-routeren til en stikkontakt. Tænd for udstyret. Find WAN-kanalen (DSL, Internet) på kabinettet. Tilslut internetforbindelseskablet til det.

Trin 4

Find Ethernet-porten (LAN). Tilslut den til netværksadapteren på den stationære computer. Tænd for denne pc og start browseren. Åbn brugervejledningen til din Wi-Fi-router. Find ud af standard-IP-adressen på denne enhed. Indtast denne værdi i adresselinjen i din browser.

Trin 5

Webgrænsefladen til udstyrsindstillinger vises på monitorskærmen. Åbn menuen WAN (Internetopsætning). Besøg din udbyders forum på forhånd, eller kontakt teknisk support. Find ud af betydningen af parametrene i denne menu. Indtast disse værdier.

Trin 6

Gå til menuen "Trådløs opsætning, Wi-Fi-indstillinger". Opret et trådløst adgangspunkt. Sørg for at angive den sikkerhedsprotokol og radiosignaltype, der matcher din bærbare computers trådløse adapter.

Trin 7

Gem indstillingerne. Genstart din Wi-Fi-router. Tilslut din bærbare computer til det Wi-Fi-netværk, du lige har oprettet.

Trin 8

Åbn indstillingerne for netværksforbindelse på din computer. Giv denne enhed en statisk IP-adresse.

Trin 9

Udfør den samme konfiguration af den bærbare computers trådløse netværksadapter. For at få adgang fra en enhed til en anden skal du trykke på Win + R-tastekombinationen og indtaste computerens eller den bærbare computers IP-adresse i det felt, der vises, og placere to tilbageslag "".

Anbefalede: