Sådan Laver Du En Fantasi I Photoshop

Indholdsfortegnelse:

Sådan Laver Du En Fantasi I Photoshop
Sådan Laver Du En Fantasi I Photoshop

Video: Sådan Laver Du En Fantasi I Photoshop

Video: Sådan Laver Du En Fantasi I Photoshop
Video: Sådan laver du en grynet effekt på dine billeder i Photoshop 2024, April
Anonim

Ved hjælp af grafikredigeringsprogrammet Photoshop kan du gøre underværker: skabe fantastiske collager, gøre piger til feer, opføre fantastiske bygninger. Det enkleste eksempel på et fantasielandskab er et slot i skyerne, som alle kan lave ved hjælp af Photoshops værktøjer.

Sådan laver du en fantasi i Photoshop
Sådan laver du en fantasi i Photoshop

Nødvendig

egnede fotos til redigering

Instruktioner

Trin 1

Søg på Internettet efter store billeder af flere stormskyer og en hvid sky, bakker og et slot. Det er ønskeligt, at de valgte fotos er klare og ikke slørede. Åbn mappen med dine gemte billeder. Opret et nyt dokument ved at klikke på Filer → Ny eller Ctrl + N. Indstil en stor størrelse til det nye lærred. Tænd lagpaletten med F7-tasten, hvis den ikke er tændt. Træk skyfotoet fra mappen til lærredet.

Trin 2

Kopier skyernes lag ved at trykke på Ctrl + J. I topmenuen skal du klikke på Billede → Justeringer → Autokontrast (i nogle versioner af Photoshop forkortes denne sti til Billede → Autokontrast). I panelet Lag skal du vælge Overlay-tilstand fra rullelisten med tilstande og indstille opacitet til 45%. Flet begge lag i ét med Ctrl + E. Hvis det er nødvendigt, skal du øge skarpheden i Filter → Slip → Skærp.

Trin 3

Brug patchværktøjet i værktøjslinjen, hvis du vil skabe en mere dramatisk himmel. Plasteret vil være nyttigt, hvis halvdelen af billedet er mørkere end det andet. For at gøre dette skal du duplikere laget med Ctrl + J-kombinationen, skifte den mørke del til den lyse uden helt at overlappe den. Vælg et program.

Trin 4

Tegn en cirkel på sømmen, der vises mellem de mørke og lyse dele. Placer markøren inde i markeringen. Træk markeringen til et stykke af billedet, der kan overlappe sømmen. For at fravælge, tryk på Ctrl + D. Gentag flere gange, indtil sømmen forsvinder. Gem filen for ikke at miste data i.psd-format med ethvert navn.

Trin 5

Træk bakkebillederne og indsæt dem på skybilledet. Placer bakkelagene side om side, så det ene foto overlapper det andet lidt. Vælg begge lag, og tryk på Ctrl + E for at flette dem til et lag. Brug patchværktøjet til forsigtigt at fjerne sømmen mellem bakkerne. Overhold farveskemaet og undgå for sorte eller for hvide pletter. Flyt bakkerne ned, så halvdelen af dem er synlige.

Trin 6

Skift til redigeringstilstand til hurtigmaske ved at trykke på Q. Vælg en sort hård børste fra værktøjslinjen. Mal himlen over bakkerne, og slet eventuelt ekstra slag med viskelæderet. Afslut tilstand ved at klikke på Q igen, tryk på Ctrl + Shift + I. Tryk på Del på tastaturet. Flet alle lag ved at trykke på Ctrl + Shift + E. Hold derefter Ctrl + U nede og sæt i feltet ud for Saturation -50.

Trin 7

Placer et slot på lærredet ved at trække og slippe det fra mappen. Tag et viskelæder, reducer dets hårdhed til nul, og indstil opacitet til 30-40% i den øverste bjælke. Slet fundamentet af slottet, så det ser ud som det flyder, og klik på viskelæderet på siderne af slottet flere gange. Åbn det andet billede med en hvid sky og overfør det til arbejdslærredet. Slet himlen omkring skyen med et viskelæder, og skift viskelæderets opacitet til 100%. Placer skyen under slottet, skjul det slettede slotgrundlag.

Trin 8

Flet alle lag ved at trykke på Ctrl + Shift + E. Dupliser laget med Ctrl + J, og vælg Justeringer i billedet, og klik derefter på Kurver. Gør billedet dynamisk ved at placere to punkter - øverst (omtrentlige koordinater: 202 input, 255 output) og nederst (70 input, 34 output).

Trin 9

I lagpaletten skal du indstille dette lag til Multiplicer og reducere opaciteten til 20-40%. I stedet for kurver kan du bruge det duplikerede High Pass-lag fra underfanen Andet på fanen Filter. Indstil værdien til 10. Indstil laget til Overlay-tilstand. Gem billedet i.png-format. Fantasielandskabet med et magisk slot er klar.

Anbefalede: