Sådan Afinstalleres Et Program Fra Kontrolpanel

Indholdsfortegnelse:

Sådan Afinstalleres Et Program Fra Kontrolpanel
Sådan Afinstalleres Et Program Fra Kontrolpanel

Video: Sådan Afinstalleres Et Program Fra Kontrolpanel

Video: Sådan Afinstalleres Et Program Fra Kontrolpanel
Video: Как исправить ошибку "ПРЕКРАЩЕНА РАБОТЫ ПРОГРАММЫ NVIDIA CONTROL PANEL APPLICATION" 2024, Kan
Anonim

Næsten hver bruger installerer forskellige programmer, som han har brug for, på sin computer. Imidlertid bliver det undertiden nødvendigt at frigøre diskplads ved at fjerne ubrugte programmer eller inoperativ software, der kan skabe forskellige problemer med computeren (frysning, bremsning osv.). Hvad er den rigtige måde at fjerne programmet fra din computer på?

Sådan afinstalleres et program fra Kontrolpanel
Sådan afinstalleres et program fra Kontrolpanel

Instruktioner

Trin 1

Hvorfor er det nødvendigt at afinstallere programmer korrekt? For det første, hvis du sletter en genvej til et program eller spil med højre museknap, forbliver den stadig på computeren. For det andet, når du afinstallerer et program med afinstallationsprogrammet, er det muligt, at nogle unødvendige filer forbliver på computeren. For eksempel kan det være en slags rester af gamle og unødvendige filer, midlertidige filer, der ofte tager meget plads på computeren og også kan få computeren til at bremse. Med den korrekte fjernelse af et unødvendigt program ved hjælp af specielle Windows-værktøjer fjernes det fuldstændigt.

Trin 2

For at afinstallere et program eller spil fra din computer skal du klikke på knappen "Start" og i menuen "Start" klikke på knappen "Kontrolpanel" (eller Start -> Indstillinger -> Kontrolpanel).

Trin 3

I det åbnede vindue i menuen "Kontrolpanel" skal du finde ikonet "Tilføj eller fjern programmer" For Windows 7: Kontrolpanel -> Konfigurer computerindstillinger -> Programmer og funktioner -> Tilføj eller fjern programmer.

Trin 4

Åbn menuvinduet Tilføj / fjern programmer. En liste over programmer og spil installeret på din computer åbnes.

Trin 5

Vælg det ønskede program eller spil på listen ved at klikke på det. Spillet eller programmet fremhæves med blåt.

Trin 6

Under navnet på programmet (spillet) vises knappen "Slet", klik på det. Eller højreklik på dette program (spil) og klik derefter på "Afinstaller" (Afinstaller / rediger).

Trin 7

Vinduet "Afinstaller" åbnes, som "spørger", om du virkelig vil afinstallere programmet eller spillet med alle dets komponenter fra computeren. For at bekræfte din hensigt skal du klikke på "Ja" / Ja og om nødvendigt "Næste" / Næste.

Trin 8

Et andet afinstallationsvindue vises. Du skal vente lidt, mens afinstallationen af programmet eller spillet er afsluttet.

Trin 9

Når et program eller et spil forsvinder fra listen i vinduet Tilføj eller fjern programmer, betyder det, at det er blevet fjernet. De fleste programmer kan afinstalleres på denne måde.

Anbefalede: