Sådan Oprettes Et Hyperlink I Et Dokument

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Hyperlink I Et Dokument
Sådan Oprettes Et Hyperlink I Et Dokument

Video: Sådan Oprettes Et Hyperlink I Et Dokument

Video: Sådan Oprettes Et Hyperlink I Et Dokument
Video: Google - hvordan deler man et dokument? 2024, Kan
Anonim

Hyperlinks bruges til hurtigt at omdirigere oplysninger fra en kilde til et andet objekt (website, grafik, fotos osv.). Det er meget praktisk og praktisk at bruge hyperlinks. For eksempel skriver du en artikel om Alperne og vil føje fotografier til artiklen eller et link til et websted med interessante oplysninger om dette emne. For at gøre dette er det nok at oprette et hyperlink i teksten. Ved at klikke på et ord, hvortil der er tilføjet et hyperlink, omdirigeres brugeren til en anden informationskilde.

Sådan oprettes et hyperlink i et dokument
Sådan oprettes et hyperlink i et dokument

Nødvendig

  • - en computer med Windows OS
  • - Microsoft Office Word-editor.

Instruktioner

Trin 1

Hyperlinks kan ikke kun tilføjes til tekst, men også til grafik, fotografier, dokumenter. Du kan oprette hyperlinks ved hjælp af Microsoft Office Word-teksteditor. Hvis du bare har brug for at oprette et hyperlink til et bestemt sted, forum eller internetressource, gøres dette meget let. Kopier den internetadresse, du har brug for, og indsæt den derefter i et Microsoft Office Word-dokument. Men straks efter kommandoen "Indsæt" skal du trykke på Enter. Derefter oprettes hyperlinket automatisk.

Trin 2

Du kan også tilføje et hyperlink direkte til teksten. For at gøre dette skal du vælge det ønskede tekstområde med venstre museknap. Tryk derefter på højre museknap. En kontekstmenu vises. Fra denne menu skal du vælge "Hyperlink". Et nyt vindue "Indsæt hyperlink" åbnes. Hvis du vil oprette et hyperlink til en internetressource, skal du indtaste hhv. Internetadressen på linjen "Adresse". Også i linjen "Adresse" kan du indtaste et link til grafik, fotos eller andre filer, der findes på Internettet.

Trin 3

Hvis du har brug for at oprette et hyperlink til en fil, der er gemt på harddisken på din computer eller på harddisken på en af computerne i dit netværksmiljø, skal du gøre dette. I vinduet Indsæt hyperlink skal du vælge Find fil og angive stien til den fil, som hyperlinket oprettes til. Fremhæv denne fil, og klik på OK. Søgevinduet lukkes, og klik derefter også på OK i vinduet "Indsæt hyperlink". Hyperlinket oprettes.

Trin 4

Du kan også tilføje et hyperlink til grafik (fotos, billeder, billeder osv.). For at gøre dette skal du vælge det ønskede objekt og højreklikke. Vælg derefter også "Hyperlink". De efterfølgende trin er identiske, som med oprettelsen af hyperlinks til teksten.

Trin 5

Hvis du bare højreklikker på et tomt rum i dokumentet og vælger "Hyperlink", så kan du i linjen "Tekst" i overensstemmelse hermed indtaste den tekst, som et hyperlink tilføjes til og på samme måde som beskrevet ovenfor, tilføj et hyperlink til fil eller internetressource.

Anbefalede: