Sådan Tilføjes Et Program Til Firewallen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilføjes Et Program Til Firewallen
Sådan Tilføjes Et Program Til Firewallen

Video: Sådan Tilføjes Et Program Til Firewallen

Video: Sådan Tilføjes Et Program Til Firewallen
Video: How to allow an app through the Windows 10 firewall 2024, April
Anonim

Windows-operativsystemer giver et indbygget sikkerhedssystem kaldet en firewall. Denne tjeneste hjælper med at forhindre uønskede processer i at køre, som kan føre til systemnedbrud.

Sådan tilføjes et program til firewallen
Sådan tilføjes et program til firewallen

Instruktioner

Trin 1

Først skal du sørge for, at Windows Firewall er aktiv for bestemte lokale og eksterne netværk. Åbn startmenuen. Gå til din computers kontrolpanel.

Trin 2

Åbn menuen System og sikkerhed, og vælg Windows Firewall. Klik på knappen Brug anbefalede indstillinger, hvis denne tjeneste i øjeblikket er deaktiveret.

Trin 3

Klik nu på linket "Avancerede indstillinger" for at kunne finjustere, hvordan firewallen fungerer. I menuen til venstre i arbejdsvinduet skal du finde menuen "Regler for indgående (udgående) forbindelser" og åbne den.

Trin 4

I kolonnen "Handlinger" skal du vælge "Opret regel". Vent til den nye dialogmenu starter. I emnet "For programmet" skal du vælge det vindue, der åbnes. Klik på "Næste".

Trin 5

Hvis du har brug for at ændre tilladelser til et bestemt program, skal du vælge elementet Programsti og klikke på knappen Gennemse. Peg nu på den primære exe-fil, der starter det brugerdefinerede program. Vælg det med venstre museknap, og klik på "Åbn".

Trin 6

Fortsæt til næste trin ved at klikke på knappen Næste. Vælg de tilgængelige servicemuligheder for denne applikation. Hvis du har fuld tillid til dette program, skal du aktivere punktet "Tillad forbindelse". For at forhindre, at applikationen går online, skal du vælge indstillingen Bloker forbindelse.

Trin 7

For detaljerede forbindelsesindstillinger skal du vælge punktet "Tillad sikker forbindelse". Klik på "Næste". Vælg de typer netværk, som denne regel skal være aktiv for. Klik på "Næste". Indtast et navn til reglen, og klik på Udfør.

Trin 8

For at afslutte det oprettede filter skal du højreklikke på dets navn og vælge Deaktiver regel. I dette tilfælde fjernes selve filteret ikke, men stopper kun med at virke.

Anbefalede: