Sådan Slukkes Firewallen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slukkes Firewallen
Sådan Slukkes Firewallen

Video: Sådan Slukkes Firewallen

Video: Sådan Slukkes Firewallen
Video: Sådan udskifter du selv dine afbrydere og stikkontakter 2024, April
Anonim

De nyeste versioner af Windows-operativsystemer har øget sikkerhedsniveauer. Den indbyggede firewall gør et fremragende stykke arbejde. Desværre forstyrrer betjeningen af dette værktøj nogle gange i høj grad indstillingerne for nogle programmer.

Sådan slukkes firewallen
Sådan slukkes firewallen

Instruktioner

Trin 1

Hvis du bruger Windows XP, skal du åbne menuen Start og vælge undermenuen Kontrolpanel. Gå nu til Sikkerhed, og åbn fanen Windows Firewall.

Trin 2

Klik på linket "Slå Firewall til / fra", og vent på, at den nye dialogmenu starter. Sæt nu et flueben ud for "Deaktiver" -elementet, og klik på knappen Ok.

Trin 3

Der er en hurtigere måde at komme til den ønskede indstillingsmenu. Tryk på tastekombinationen "Start" (Win) og R. I feltet, der vises med overskriften "Kør", skal du indtaste Firewall.cpl og trykke på Enter. Klik på fanen Generelt, og vælg Luk ned.

Trin 4

Klik på Start-knappen for at åbne den ønskede menu i Windows Seven. Indtast nu shell: ControlPanelFolder i søgefeltet i bunden af panelet. I menuen, der åbnes, skal du vælge "Windows Firewall".

Trin 5

Klik på linket "Slå Firewall til / fra". Klik på "Deaktiver" -elementet. Følg denne procedure for alle krævede netværkstyper.

Trin 6

Når du har gennemført de beskrevne handlinger, skal du trykke på knappen Ok og gå til menuen "Skift meddelelsesindstillinger". Deaktiver systempåmindelsen om, at firewallen er inaktiv.

Trin 7

Nogle gange er det klogere at deaktivere systemets standard firewall fuldstændigt. Åbn Kontrolpanel, og vælg "Administrative værktøjer".

Trin 8

Gå til den generelle liste over tjenester, der er tilgængelige på dette system. Find Windows Firewall. Højreklik på det og åbn egenskaber.

Trin 9

Gå til fanen Generelt, og find feltet Starttype. Vælg indstillingen Deaktiveret. Gem dine ændringer. Genstart din computer.

Anbefalede: