Sådan Gendannes Systemet Uden Geninstallation

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Systemet Uden Geninstallation
Sådan Gendannes Systemet Uden Geninstallation

Video: Sådan Gendannes Systemet Uden Geninstallation

Video: Sådan Gendannes Systemet Uden Geninstallation
Video: ПРАВИЛЬНАЯ УСТАНОВКА ДРАЙВЕРОВ НА WINDOWS 10? 2024, Kan
Anonim

I tilfælde af et operativsystemfejl foretrækker uerfarne brugere at installere en ny kopi af det. Denne proces tager meget tid, da det bliver nødvendigt at installere alle de nødvendige programmer.

Sådan gendannes systemet uden geninstallation
Sådan gendannes systemet uden geninstallation

Nødvendig

Windows installationsdisk

Instruktioner

Trin 1

I nødsituationer giver Windows-operativsystemer en gendannelsesfunktion. Dens anvendelse er kun mulig, hvis du ikke selv har deaktiveret automatiske sikkerhedskopier eller aktiverede kontrolpunkter. Indsæt Windows-installationsdisken i dit DVD-drev.

Trin 2

Genstart din computer. Tryk på F8-tasten flere gange. Vent til den nye menu vises. Fremhæv DVD-Rom, og tryk på Enter. Lad programmet forberede nogle filer fra disken til videre arbejde.

Trin 3

Hvis du bruger Windows XP, skal du vælge "Recovery" i den første menu. For at gøre dette skal du trykke på R. Når du har startet den valgte menu, skal du vælge et af de tidligere oprettede kontrolpunkter. Klik på knappen Næste, og vent på, at proceduren til gendannelse af operativsystemet er afsluttet.

Trin 4

Hvis du bruger Vista eller Seven operativsystemer, skal du vælge installationssproget i den første menu. Klik på "Næste". Gå til menuen Avancerede gendannelsesindstillinger.

Trin 5

I det nye vindue skal du vælge "Systemgendannelse". Vent på indsamling af oplysninger om de eksisterende operativsystemer. Vælg den ønskede Windows-kopi, og klik på Næste. Klik på det ønskede kontrolpunkt, og klik på "Næste" igen.

Trin 6

Hvis du oprettede et arkiv af en systempartition, skal du vælge "Brug et systembillede" i menuen "Gendannelsesindstillinger". Tilslut den enhed, der gemmer OS-arkivet. Hvis du brugte DVD-medier til at brænde billedet, skal du indsætte den første disk i drevet.

Trin 7

Klik på "Næste". Vent til operationen er afsluttet. Når du bruger DVD-medier, skal du med jævne mellemrum indsætte den næste disk i rækkefølge. Når du har gendannet systemet, skal du vælge muligheden for at starte fra harddisken.

Anbefalede: