Sådan Fjernes Et Sidetal Fra En Word-titelside

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Et Sidetal Fra En Word-titelside
Sådan Fjernes Et Sidetal Fra En Word-titelside

Video: Sådan Fjernes Et Sidetal Fra En Word-titelside

Video: Sådan Fjernes Et Sidetal Fra En Word-titelside
Video: Sådan indsætter du sidetal i Word 2024, April
Anonim

Når du forbereder dokumenter, opstår ofte spørgsmålet om, hvordan man fjerner sidetallet fra titelsiden i MS Word. Til dette har programmet specielle muligheder for nummerering af ark, som er tilgængelige via det tilsvarende punkt i hovedmenuen.

Lær hvordan du fjerner et sidenummer fra en Word-titelside
Lær hvordan du fjerner et sidenummer fra en Word-titelside

Instruktioner

Trin 1

For at fjerne sidetallet fra titelsiden skal du først klikke på fanen "Indsæt" i venstre side af programmets øverste menu. Klik på sidenummerikonet i området kaldet sidehoveder og sidefødder. Nogle brugere forsøger at slette ekstra numre gennem "Header" eller "Footer" -elementerne, men i dette tilfælde forsvinder nummereringen på alle sider på én gang.

Trin 2

I undermenuen, der åbnes, skal du angive, hvor du vil placere sidetallene, selvom de allerede er i dokumentet, for eksempel øverst, nederst eller i marginerne på arkene. Derefter flyttes markøren til overskriften på en af de nummererede sider. Vær opmærksom på den ændrede topmenu.

Trin 3

Marker afkrydsningsfeltet "Specialnummer på første side" i området "Valgmuligheder". Det er denne mulighed, der hjælper dig med at fjerne sidetallet fra titelsiden, men på samme tid forbliver al den resterende nummerering, startende fra den anden side, intakt.

Trin 4

Der er andre måder at fjerne ekstra cifre på. Prøv for eksempel blot at dobbeltklikke på nummeret på den første side. Dette åbner automatisk en menu, hvor du kan aktivere "Special Number" som beskrevet tidligere. Derudover er der en anden interessant måde, der giver dig mulighed for ikke kun at fjerne nummeret på den første side, men også ethvert objekt i teksten, for eksempel unødvendige inskriptioner eller billeder.

Trin 5

Vælg menupunktet "Indsæt" og i det - "Former". Vælg en figur, der matcher formen, f.eks. Et rektangel, på listen, og placer den, hvor du vil, på siden. I objektegenskaberne skal du vælge hvid for konturen og hele udfyldningen. Nu skjules sidenummeret eller ethvert andet objekt bag den hvide form og vises ikke, når arket udskrives.

Trin 6

I ældre versioner af MS Word (før 2007) er det lidt anderledes at fjerne nummeret fra titelsiden. Gå til fanen "File" i hovedmenuen, og vælg punktet "Page Setup". Derefter skal du åbne fanen "Papirkilde". Rul ned til "Distinguish Headers and Footers" -mærket, og marker afkrydsningsfeltet ud for linjen "First Page". Derefter slettes nummeret fra den første side, men nummereringen fortsætter fra tallet "2" på den anden side.

Anbefalede: