Sådan Vender Du Sidetal

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vender Du Sidetal
Sådan Vender Du Sidetal

Video: Sådan Vender Du Sidetal

Video: Sådan Vender Du Sidetal
Video: Sådan Overlever Du Gymnasiet 2024, Kan
Anonim

Det er ikke altid nødvendigt at indsætte sidetal i teksten. Nogle gange er det nødvendigt kun at slå automatisk nummerering fra på visse ark, undertiden - i hele dokumentet. I et teksteditor Microsoft Office Word kan du gøre dette ved hjælp af specielle kommandoer og værktøjer.

Sådan vender du sidetal
Sådan vender du sidetal

Instruktioner

Trin 1

Start editoren og åbn det dokument, du vil redigere. For at fjerne tidligere indsatte sidetal fra hele dokumentet skal du gøre fanen "Indsæt" aktiv, og i "Sidehoveder og sidefødder" -blokken skal du klikke på knappen "Sidetal". Vælg kommandoen Fjern sidetal i kontekstmenuen.

Trin 2

I tilfælde af at du kun har brug for at udstede titelsiden uden nummerering, kan du vælge en af de metoder, der passer dig. På fanen "Indsæt" skal du klikke på knappen "Titelside" og venstreklikke på det layout, du kan lide i rullemenuen. Det valgte layout indsættes i dokumentet; det er ikke nummereret som standard.

Trin 3

Alternativt kan du klikke på fanen Gennemse. Klik på knappen med pilen i afsnittet "Sideindstillinger". En ny dialogboks åbnes. Gå til fanen "Papirkilde" i den. Marker feltet Første side med en markør i gruppen Skelne overskrifter og sidefødder. Klik på knappen OK - vinduet lukkes automatisk, nummeret fra titelsiden slettes.

Trin 4

For at markere indsættelsen af tal kun på lige (eller ulige) sider skal du åbne dialogboksen "Sideopsætning" fra fanen "Gennemse" og i den samme "Skelne sidehoved og sidefod" -gruppe på fanen "Papirkilde" indstille markør i felterne "Jævn og ulige". Accepter indstillingerne.

Trin 5

Dobbeltklik på venstre museknap på sidefodsområdet på et lige (ulige) ark, og slet sidetallet. Afslut redigeringstilstand for sidehoved og sidefod ved at dobbeltklikke på venstre museknap i dokumentets arbejdsområde. Sidetal fjernes automatisk fra alle resterende lige (ulige) ark i dokumentet.

Trin 6

Du kan også bruge mini-fanen Design på fanen Sidehoved og sidefodsværktøjer til at eksperimentere med at indsætte og fjerne sidetal i dit dokument. Det bliver tilgængeligt, når du er i redigeringstilstand for sidehoved og sidefod.

Anbefalede: