Sådan Spiller Du Dandy-spil På Computeren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Spiller Du Dandy-spil På Computeren
Sådan Spiller Du Dandy-spil På Computeren

Video: Sådan Spiller Du Dandy-spil På Computeren

Video: Sådan Spiller Du Dandy-spil På Computeren
Video: Bubbi Spiller Computer Spil 2024, Kan
Anonim

De fleste moderne spil "bestikker" afspilleren med deres grafik, specielle effekter, nye teknologier. Desværre satser mange udviklere nu kun på dette, idet de glemmer plot og den generelle atmosfære i spillet. Og hvordan du nogle gange vil spille noget gammelt og venligt, for eksempel spil med alles elskede Dandy.

Sådan spiller du dandy-spil på computeren
Sådan spiller du dandy-spil på computeren

Nødvendig

Nestopia, billeder af spil

Instruktioner

Trin 1

Det er ikke nødvendigt at løbe til butikken og købe den næste ændring af denne konsol. Det er nok at have en computer og passende software til at springe ind i fortiden. Download en af de bedste NES-emulatorer (populært kendt som Dandy): https://nestopia.sourceforge.net/ (Nestopia v1.40 Binary).

Trin 2

Pak arkivet ud til et sted, der passer dig bedst.

Trin 3

Åbn filen "nestopia.exe" for at starte emulatoren. Opret en genvej til denne fil på dit skrivebord for ikke at spilde tid på at lede efter en exe-fil på disken i fremtiden.

Trin 4

Oprindeligt giver programmet kun en engelsk grænseflade. Faktisk er alt klart, men hvis du virkelig vil se kendte bogstaver, skal du downloade det ekstra arkiv "Nestopia v1.40 Language Pack" fra det samme sted. Placer filen "russian.nlg" i arkivet i underkataloget "sprog" (i programmets rodmappe). I programmet skal du vælge Valg-sprog-Russisk-Ok og genstarte.

Trin 5

Nu hvor emulatoren er installeret og oversat til dit modersmål, skal du downloade selve spilene. Her vil hele Internettet hjælpe dig. Jeg anbefaler webstedet: https://pristavka.kulichki.net/console/nintendo/roms/. Den indeholder et praktisk og stort katalog over spil til dandies og ikke kun. Vælg dem, du har brug for, og download.

Trin 6

Vælg File-Open i programmet. Find det downloadede arkiv eller fil. Mest sandsynligt vises en menu med flere linjer (version af spillet), vælg den ønskede og klik på "OK". Spillet kører.

Trin 7

Du kan finde ud af og konfigurere kontrol til dig selv under fanen Indstillinger-kontrol. Programmet understøtter op til 4 virtuelle joysticks, hvis du kan finde vellykkede kombinationer af knapper på et tastatur til 4 personer - leg med hele virksomheden (et spil med to personer vil ikke være svært).

Anbefalede: