Sådan Spiller Du FIFA Online

Indholdsfortegnelse:

Sådan Spiller Du FIFA Online
Sådan Spiller Du FIFA Online

Video: Sådan Spiller Du FIFA Online

Video: Sådan Spiller Du FIFA Online
Video: FIFA ONLINE 4 - ЧТО ЭТО ТАКОЕ ? | ПЕРВЫЙ ВЗГЛЯД 2024, Kan
Anonim

FIFA er et vanedannende spil, der har tjent kærligheden hos et stort antal spillere. Det er bare lidt svært at oprette forbindelse til det. Hvis du følger instruktionerne, bør der dog ikke opstå problemer.

Sådan spiller du FIFA online
Sådan spiller du FIFA online

Nødvendig

Internet, computer, FIFA-spil

Instruktioner

Trin 1

For at spille dette spil over internettet fra din personlige computer, skal du vælge "Afspil af IP" blandt de tilbudte muligheder for at oprette forbindelse til spillet.

Trin 2

En af spillerne fungerer som en "server", og den anden opretter forbindelse til den. Hvis du spiller med en ven, er det ikke så vigtigt, hvem der påtager sig hvilken rolle, men den interne IP tillader dig ikke at være server, så gå til dette websted og se: https://2ip.ru/. Hvis IP-enheden ændres - når den opretter forbindelse til Internettet - den er ekstern, hvis ikke, er den intern

Trin 3

Hvis din computer fungerer som en server, skal du finde ud af IP-adressen til din modstander, spørge ham om det. Omvendt, hvis hans computer bliver en server, skal du give ham de oplysninger, han har brug for.

Trin 4

Gå nu ind i spillet, og klik på knappen "Spiltilstande". Et panel med en menu vises til højre. I det skal du klikke på "Kollektivt spil" -elementet. Vælg "IP-adresse" i den menu, der åbnes. I feltet "Navn" skal du indtaste dit kaldenavn i spillet (ethvert navn). Nu i menuen, der åbnes (antag at din modstanders computer fungerer som en server), skal du finde "Server" -elementet, under det skal du klikke på knappen "Ny".

Trin 5

Send en besked til modstanderen for at bekræfte forbindelsen. Nu åbnes et nyt vindue i feltet "Navn", indtast ethvert navn igen, og i IP-adressefeltet skal du indtaste det (ikke dit, men fjendens).

Trin 6

Fortæl den anden spiller, at du er klar, han skal klikke på "Server" for at alle kan oprette forbindelse til spillet. (Hvis du sender beskeder via messenger, skal du minimere spillet. Gør dette ved hjælp af Windows-tasten på selve tastaturet. Det er normalt placeret mellem venstre Ctrl og Alt-taster.) Klik på OK. Hold musemarkøren over serverens IP, og klik på knappen "Opret forbindelse". Nyd spillet.

Trin 7

Klik på "Server" og "Kommunikation" næsten samtidigt for begge spillere, ellers bliver du nødt til at gøre alt forfra, så det er bedre at først kontakte den påståede rival.

Anbefalede: