Sådan Konverteres En Skærm Til Et Tv

Indholdsfortegnelse:

Sådan Konverteres En Skærm Til Et Tv
Sådan Konverteres En Skærm Til Et Tv

Video: Sådan Konverteres En Skærm Til Et Tv

Video: Sådan Konverteres En Skærm Til Et Tv
Video: How to connect your laptop to your TV using an HDMI cable - Easy 2024, Kan
Anonim

For at konvertere en skærm til et tv skal du anskaffe et antal ekstra enheder. Alle de nødvendige enheder kan let købes i enhver specialiseret elektronikbutik. De samme handlinger for at tilslutte og konfigurere udstyret vil ikke give dig nogen problemer.

Sådan konverteres en skærm til et tv
Sådan konverteres en skærm til et tv

Er det nødvendigt

Skærm, computer, tv-tuner

Instruktioner

Trin 1

Først skal du beslutte, at selve skærmen ikke kan fungere som et tv. Enheder såsom en komplet computersystemenhed og en TV-tuner hjælper ham med at gøre dette. Når vi taler om tuneren, bemærker vi, at der i dag er to typer enheder: ekstern og intern. For at din skærm kan begynde at sende et tv-signal, skal du først slutte tuneren til din computer.

Trin 2

Tunerforbindelse. Den interne enhedstype er monteret i systemenheden og tilsluttet bundkortet på din computer. Hvis du ikke er stærk inden for hardware, er det bedre at overlade forbindelsen af den interne tuner til en specialist, efter at have sendt computeren til et teknisk center.

Trin 3

En ekstern tuner kræver ikke nogen viden fra dig for at forbinde den. Du skal bare slutte enheden til computeren, tænde den og slutte den til lydkortets udgange. Når du tilslutter til et lydkort, skal du udpege det tilsluttede stik som line-in. Du kan indstille denne parameter i det vindue, der vises straks efter indsættelse af stikket i stikket på lydkortet. Følg instruktionerne for at foretage de nødvendige indstillinger.

Trin 4

Det skal bemærkes, at du ikke vil kunne se tv-kanaler på skærmen, før du har installeret tunerdrivere på din computer. Dette kan gøres ved hjælp af den disk, der følger med produktet. Efter installation af driveren skal du genstarte computeren.

Trin 5

Indsæt en antenne eller et kabel (hvis fjernsynet er et kabel) i tunerens antenneindgang. Søg efter kanaler, og tilføj dem til den generelle liste. Nu kan du se tv-udsendelsen på din skærm.

Anbefalede: