Sådan Fjernes Pile På Etiketter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Pile På Etiketter
Sådan Fjernes Pile På Etiketter

Video: Sådan Fjernes Pile På Etiketter

Video: Sådan Fjernes Pile På Etiketter
Video: Fjern etiketter - Remove labels 2024, April
Anonim

I Windows-operativsystemet indeholder skrivebordet ikoner til programmer, der grundlæggende er deres startgenveje. Hvad adskiller en etiket fra andre typer piktogrammer? Tilstedeværelsen af en lille pil på dem i nederste venstre hjørne, der dækker en del af billedet. Ikke alle brugere er tilfredse med dette, og nogle mennesker vil fjerne sådanne pile fra etiketterne. Brug instruktionerne nedenfor for at fjerne dem.

Mappegenvej før og efter ændringer
Mappegenvej før og efter ændringer

Nødvendig

installeret operativsystem i Windows-familien

Instruktioner

Trin 1

Ring til genvejsmenuen ved at højreklikke i et hvilket som helst område på skrivebordet, der er fri for ikoner, find "Ny" -elementet i den nederste del og flyt markøren over det.

Trin 2

I undermenuen, der vises, skal du vælge "Tekstdokument" ved at klikke på venstre museknap. Et ikon for en ny tekstfil vises på skrivebordet, og du bliver bedt om at omdøbe den med det samme. Som standard er det genererede navn på den nye fil "Text Document.txt", som fremhæves, og markøren blinker i slutningen - efter udvidelsen txt

Trin 3

Tryk på Afslut-tasten på tastaturet, og slet derefter med Back space denne txt-udvidelse, erstat dem med reg, og tryk derefter på Enter

Trin 4

Systemet spørger, om du virkelig har brug for at udføre en handling. Bekræft dit valg. Lad os hente filen "Text document.reg". Det er designet til at foretage ændringer i Windows-registreringsdatabasen, som udføres af systemværktøjet regedit.exe

Trin 5

Åbn den oprettede fil til ændringer ved at svæve over den og trykke på højre museknap, og i genvejsmenuen, der vises, skal du vælge punktet "Skift". Et redigeringsvindue åbnes.

Trin 6

Kopier følgende tekst som den er: REGEDIT4 [HKEY_CLASSES_ROOTlnkfile]

"IsShortCut" ="

"IsNotShortCut" = -

[HKEY_CLASSES_ROOTpiffile]

"IsShortCut" ="

"IsNotShortCut" = -

Trin 7

Gem filen ved at trykke på Ctrl-S-tastekombinationen eller ved at vælge "File -> Save" i menuen, og luk derefter filen ved Alt-F4 eller klik på knappen Luk vinduet.

Trin 8

For at teste de foretagne ændringer skal du åbne filen igen som beskrevet i trin 5, og efter at være sikker på, at alt er korrekt, skal du lukke den.

Trin 9

Den oprettede fil skal startes eller dens kontekstmenu ved at højreklikke og vælge det øverste element "Flet".

Trin 10

Systemet spørger, om du virkelig vil tilføje oplysninger fra denne fil til registreringsdatabasen. Bekræft dit valg.

Trin 11

Genstart systemet, for at ændringerne kan træde i kraft.

Anbefalede: