Sådan Gendannes USB-porten

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes USB-porten
Sådan Gendannes USB-porten

Video: Sådan Gendannes USB-porten

Video: Sådan Gendannes USB-porten
Video: How to fix USB ports if not working | USB ports not working | Laptop ports not working | USB problem 2024, April
Anonim

Du kan gendanne funktionaliteten af USB-porte ved hjælp af standard Windows-værktøjer uden at involvere yderligere software. En forudsætning for, at denne operation kan lykkes, er adgangen til administratoradgang til computerressourcer.

Sådan gendannes USB-porten
Sådan gendannes USB-porten

Instruktioner

Trin 1

Ring til systemets hovedmenu ved at klikke på knappen "Start" og gå til dialogboksen "Kør". Skriv devmgmt.msc i "Åbn" -linjen, og bekræft start af Device Manager-værktøjet ved at klikke på OK. Vælg computernavnet på listen over dialogboksen, der åbnes, og vælg kommandoen "Opdater hardwarekonfiguration" i menuen med mulige handlinger.

Trin 2

Genstart systemet, og kontroller, om USB-porte fungerer.

Trin 3

Gentag ovenstående trin for at starte Device Manager-værktøjet og åbne linket "Universal Serial Bus Controllers" i dialogboksen, der åbnes. Ring til kontekstmenuen for den første controller ved at klikke på højre museknap og vælg kommandoen "Slet". Fjern alle andre controllere i rækkefølge, og genstart systemet igen. Denne handling opdaterer automatisk konfigurationen og geninstallerer fjernbetjeningerne.

Trin 4

Gå tilbage til hovedmenuen "Start", hvis det er umuligt at gendanne USB-porternes funktionalitet ved hjælp af de tidligere metoder, og gå igen til "Kør" -dialogen. Skriv regedit i "Åbn" -linjen, og bekræft lanceringen af Registreringseditor-hjælpeprogrammet ved at klikke på OK-knappen.

Trin 5

Udvid HKEY_LOCAL_MACHINESystemCurrentControlSetServicesUSB-grenen, og udvid menuen Rediger i det øverste servicepanel i editorvinduet. Angiv kommandoen "Ny", og vælg underpunktet "DWORD-værdi". Ring til genvejsmenuen for den oprettede parameter ved at klikke på højre museknap og angiv kommandoen "Omdøb". Skriv DisableSelectiveSuspend på linjen Navn, og bekræft dit valg ved at trykke på softkey Enter.

Trin 6

Åbn menuen Rediger igen, og vælg Rediger. Skriv 1 i linjen "Dataværdi", og bekræft lagringen af de foretagne ændringer ved at klikke på OK-knappen.

Anbefalede: