Sådan Gendannes Oplysninger Fra Et USB-flashdrev

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Oplysninger Fra Et USB-flashdrev
Sådan Gendannes Oplysninger Fra Et USB-flashdrev

Video: Sådan Gendannes Oplysninger Fra Et USB-flashdrev

Video: Sådan Gendannes Oplysninger Fra Et USB-flashdrev
Video: PowerEdge R240 boot from a USB stick 2024, April
Anonim

Nogle gange bliver det ubehageligt, når flashdrevet på det rigtige tidspunkt ikke kan åbnes, men det indeholder filer, der er vigtige for dig. Ved en tilfældighed er der ingen kopier af disse filer på computeren. Efter genstart af computeren åbnes flashdrevet heller ikke, derfor er dets filsystem blevet overtrådt. Den eneste løsning på dette problem er at gendanne data fra et beskadiget flashdrev.

Sådan gendannes oplysninger fra et USB-flashdrev
Sådan gendannes oplysninger fra et USB-flashdrev

Er det nødvendigt

Easy Recovery Professional software

Instruktioner

Trin 1

Hvis der, når du indsætter et USB-flashdrev i computerens USB-stik, vises et vindue med meddelelsen "Disken er ikke formateret", skal du formatere USB-flashdrevet ved at klikke på "Ja" -knappen i dette vindue. I det nye vindue skal du vælge "Hurtig formatering".

Trin 2

Når der vises et advarselsvindue om umuligheden af at gendanne alle slettede filer, skal du klikke på knappen "OK". Hvis formateringen er vellykket, vises et vindue med ordene "Formatering afsluttet". Halvdelen af arbejdet er udført, tk. Flash-drevet åbnes, selvom der ikke er nogen data på det. Det er fortsat at installere programmet Easy Recovery Professional på din computer og gendanne alle data på dit USB-flashdrev.

Trin 3

Efter start af programmet skal du vælge "Data Recovery", i et nyt vindue vælge "Data Recovery after Formatting" (Format Recovery). Efter en kort scanning af alle drev, der er installeret i systemet, skal du vælge en partition for at gendanne og angive dets filsystem.

Trin 4

Scanningen af det valgte afsnit begynder, vælg de filer, du vil gendanne, klik på knappen "Næste". Klik på knappen "Gennemse" for at vælge mappen til lagring af de gendannede filer.

Trin 5

Gendannelsesprocessen begynder. Som et resultat vil de filer, du har markeret til gendannelse, være i den angivne mappe. Nogle filer vises muligvis ikke korrekt på grund af konstant brug af et USB-flashdrev og den overskrevne fil.

Anbefalede: