Sådan Tilsluttes GPS Til Pc

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes GPS Til Pc
Sådan Tilsluttes GPS Til Pc

Video: Sådan Tilsluttes GPS Til Pc

Video: Sådan Tilsluttes GPS Til Pc
Video: Sådan bruger du appen Personer i Windows 8.1 til HP-pc'ere 2024, April
Anonim

Forbindelse af navigatoren til en computer udføres på samme måde som at tilslutte andre enheder til den ved hjælp af et specielt kabel, som kan være inkluderet i pakken ved køb eller sælges separat.

Sådan tilsluttes GPS til pc
Sådan tilsluttes GPS til pc

Nødvendig

kabel til tilslutning af navigatoren til computeren

Instruktioner

Trin 1

Se det komplette sæt af din navigator. Vær særlig opmærksom på tilstedeværelsen af et computerkabel og software. Tænd for din computer, sørg for at du ikke har vira på den, da de også kan inficere navigatorens filer. Det er bedst at lade beskyttelsen være på.

Trin 2

Tilslut enheden ved hjælp af et dedikeret kabel, hvis det er tilgængeligt. Hvis ikke, skal du hente det fra en radiobutik. Bemærk, at dette skal være et kvalitetscertificeret produkt, fordi du ellers ikke kun kan beskadige din enhed, men også annullere garantien på den.

Trin 3

Se, hvordan din enhed blev identificeret på computeren - som en flytbar disk eller som ukendt hardware, der kræver installation af drivere. I begge tilfælde skal du installere softwaren fra den disk, der følger med navigatoren. Hvis det ikke er tilgængeligt, kan du downloade programmet på Internettet ved at udfylde en anmodning om navnet på din model. Download og installer softwaren, åbn den, og par enhederne.

Trin 4

Hvis din navigator kan bruges som en flytbar disk, skal du åbne den ved hjælp af Explorer gennem menuen "Denne computer". Her kan du brænde for at gøre dig bekendt med indholdet, kopiere nødvendige oplysninger der, downloade kort og så videre. Bemærk dog, at dette ikke er tilgængeligt for alle navigationsenheder.

Trin 5

Når du vælger et specielt kabel, skal du kontrollere kompatibiliteten med dine stik i navigatoren, bedst af alt, have det med dig, når du køber en ledning. Vær opmærksom på producenten af kablet, og sørg for, at dette er et produkt af høj kvalitet. Det er bedst at købe kabler fra det samme firma som navigatoren.

Anbefalede: