Sådan Oprettes En Hurtigstartlinje

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Hurtigstartlinje
Sådan Oprettes En Hurtigstartlinje

Video: Sådan Oprettes En Hurtigstartlinje

Video: Sådan Oprettes En Hurtigstartlinje
Video: 05 - Studi.ly - Sådan oprettes en aflevering 2024, Kan
Anonim

"Værktøjslinje", som også kaldes ellers - "Hurtig start" er et lille panel af knapper, der er placeret nederst på din computerskærm og forbliver synlig til enhver tid, uanset hvilket program du arbejder i.

Sådan oprettes en hurtigstartlinje
Sådan oprettes en hurtigstartlinje

Instruktioner

Trin 1

Oprindeligt har et rent, nyinstalleret Windows-operativsystem ikke hurtigstart. Det er dog ganske enkelt at oprette det. Placer din markør hvor som helst på proceslinjen i bunden af din computerskærm. Klik på den en gang med højre museknap. Kontekstmenuen er åbnet foran dig. Hold markøren over linjen "Værktøjslinjer" - en anden menu vises, hvor du skal vælge linjen "Hurtig start" og aktivere den ved at sætte et "flueben" foran den. Færdig!

Trin 2

Den anden mulighed for at oprette en hurtigstartlinje er også ret enkel. For at gøre dette skal du venstreklikke på knappen "Start", som er placeret i nederste venstre hjørne af din computerskærm. Derefter skal du vælge sektionen "Kontrolpanel" i menuen, der åbnes ved at klikke på den med venstre museknap en gang. Der åbnes et vindue, hvor du vælger emnet "Proceslinje og startmenu" ved at klikke på det med venstre museknap to gange. Her er et vindue kaldet "Egenskaber for proceslinjen" og "Start" -menuen. Vælg fanen "Proceslinje" i det vindue, der åbnes ved at klikke på den med venstre knap. Sæt derefter et "flueben" i feltet foran linjen "Vis hurtigstartværktøjslinje". Hurtigstartpanel aktiveret!

Trin 3

Du skal bare tilføje de nødvendige ikoner og genveje til det for praktisk arbejde. Du kan tilføje ikoner hvor som helst - fra skrivebordet, fra Explorer-mappen eller fra Start-menuen. Handlingsalgoritmen er i alle tilfælde den samme: peg markøren på det ikon, du har brug for, tryk på venstre museknap og træk ikonet til panelet uden at frigive det. Når ikonet er på det rette sted, og du slipper museknappen, åbnes kontekstmenuen for ikonet foran dig. Vælg emnet "Kopi", og den nyoprettede knap vil blinke til dig fra panelet.

Anbefalede: