Sådan Tilsluttes Flere Computere

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Flere Computere
Sådan Tilsluttes Flere Computere

Video: Sådan Tilsluttes Flere Computere

Video: Sådan Tilsluttes Flere Computere
Video: Обзор WiFi Роутера TP-Link Archer AX50 [2021] Лучший Роутер Для Дома 2024, Kan
Anonim

Hvis du har to eller flere computere, er der et ønske om at kombinere dem, dvs. oprette forbindelse til et lokalt netværk. For at gøre dette skal du forbinde computere til hinanden ved hjælp af et netværkskabel og foretage de nødvendige indstillinger.

Sådan tilsluttes flere computere
Sådan tilsluttes flere computere

Instruktioner

Trin 1

På den første computer skal du højreklikke på ikonet Denne computer på skrivebordet og vælge Egenskaber. Vælg nu fanen "Computernavn" i vinduet, der åbnes, og klik på knappen "Skift …". Indtast computernavnet med latinske bogstaver, for eksempel PC1 og navnet på arbejdsgruppen, f.eks. WORKGROUP. Navnet på arbejdsgruppen er muligvis allerede angivet som standard, hvis ikke, skal du selv indtaste det. Tryk derefter på knappen "OK" i dette og i det næste vindue. Genstart derefter din computer for at ændringerne skal træde i kraft. Gør det samme med den anden computer, bare giv den navnet PC2. Men arbejdsgruppen på begge computere skal være den samme - WORKGROUP. I slutningen af konfigurationen skal den anden computer også genstartes.

Trin 2

Computernavne er tildelt, og nu skal du tildele en unik adresse til hver computer. For at gøre dette skal du på den første computer klikke på "Start", "Indstillinger" og dobbeltklikke på emnet "Netværksforbindelser". Højreklik nu på Local Area Connection, og klik på Properties. I vinduet, der åbnes, skal du vælge "Internetprotokol (TCP / IP)" og klikke på knappen "Egenskaber".

Trin 3

Marker derefter afkrydsningsfeltet "Brug følgende IP-adresse". Indtast adressen på din computer i feltet "IP-adresse". Klik på feltet "Subnetmaske", den værdi, der svarer til computeradressen, vises der. Klik på knappen "OK" i dette vindue, og luk alt. Vent et par sekunder, indtil indstillingerne ændres. Og luk vinduet med netværksforbindelser. Gør nu det samme på en anden computer.

Trin 4

Tilslut derefter netværkskablet til begge computere. Den ene ende af netværkskablet forbinder til den første computer, den anden ende til den anden. Derefter vises en besked i bakken om, at en lokal forbindelse er tilsluttet. Nu er begge dine computere tilsluttet det samme lokale netværk.

Anbefalede: