Sådan Sænkes Busfrekvensen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sænkes Busfrekvensen
Sådan Sænkes Busfrekvensen

Video: Sådan Sænkes Busfrekvensen

Video: Sådan Sænkes Busfrekvensen
Video: Sådan sænker Kamstrup prisen for indføring af cobots 2024, Kan
Anonim

Hvis du overclocked computerprocessoren, og den stoppede med at arbejde stabilt, skal du derfor gendanne de normale driftsfrekvenser for "stenen". En af de enkleste muligheder er at sænke processorbusfrekvensen. Det hjælper også med at reducere varmeopbygning.

Sådan sænkes busfrekvensen
Sådan sænkes busfrekvensen

Nødvendig

AI Booster-program

Instruktioner

Trin 1

For at sænke busfrekvensen har du brug for AI Booster. Det er helt gratis og kan let findes på internettet. Download det og installer det på din computer. En genstart kan være påkrævet efter installationen. Programmet integreres i autorun. Derfor starter den automatisk efter genstart af computeren.

Trin 2

I programmenuen skal du klikke på ikonet for displayindstillingspanel. Dette åbner et ekstra panel, som du kan styre nogle af hovedkortets hovedindstillinger på.

Trin 3

Nu skal du aktivere bundkortets FSB-kontrolfunktion. For at gøre dette skal du kontrollere Tuning-elementet. Den aktuelle busfrekvens er placeret under Tuning-elementet. Der er to ikoner ved siden af det: "minus" og "plus". Ved at klikke på minustegnet sænker du følgelig busfrekvensen; klikke på "plus" - stigning. Bemærk, at mange bundkortproducenter fastsætter minimumfrekvensen. Generelt er det meget sikrere at sænke denne indikator end at hæve den på grund af processors mulige svigt.

Trin 4

Når du har valgt den ønskede busfrekvens, skal du klikke på Anvend. En dialogboks vises, der beder dig om at genstarte computeren. Dette er hvad der skal gøres. Efter genstart af pc'en reduceres busfrekvensen. Følgelig reduceres frekvensen af "stenen" og processorhovedets rotationshastighed.

Trin 5

På nogle modeller af bundkort kan busfrekvensen også reduceres ved hjælp af BIOS-menuen. For at komme ind i BIOS skal du trykke på DEL-tasten på den indledende pc-startskærm. Find derefter Overclocking-sektionen i BIOS. Find FSB-parameteren i dette afsnit, og vælg derefter den ønskede frekvens. Afslut derefter BIOS. Sørg for at gemme indstillingerne, når du afslutter. Computeren genstarter, og busfrekvensen reduceres.

Anbefalede: