Sådan Gendannes En Tekstfil

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes En Tekstfil
Sådan Gendannes En Tekstfil

Video: Sådan Gendannes En Tekstfil

Video: Sådan Gendannes En Tekstfil
Video: How to Restore Headlights Lidl 2024, Kan
Anonim

Selvom du bruger den nyeste version af Microsoft Word-teksteditoren, er dette ikke en garanti for, at det tekstdokument, du tidligere har oprettet, ikke kan blive beskadiget. Det sker således, at i stedet for at åbne dokumentet, vises der en fejl. Det er okay, hvis du har en kopi af det. Men hvad skal jeg gøre, når du ikke har gidet at oprette det? I dette tilfælde skal du prøve at gendanne dokumentet.

Sådan gendannes en tekstfil
Sådan gendannes en tekstfil

Nødvendig

  • - en computer med Windows OS
  • - teksteditor Microsoft Word;
  • - Recovery Toolbox til Word-applikation.

Instruktioner

Trin 1

Start Microsoft Word. Vælg derefter "File" i menuen. Klik derefter på kommandoen "Åbn" i menuen, der vises, og angiv stien til den beskadigede tekstfil. Vælg det med venstre museknap.

Trin 2

Nederst i vinduet ser du knappen "Åbn", ved siden af hvilken der vil være en pil. Klik på den med venstre museknap. På listen over mulige handlinger skal du vælge indstillingen "Åbn og reparer". Dette åbner dialogboksen "Konverter fil". Her kan du vælge kodningen af den fil, hvor dokumentet blev oprettet. Hvis du kender kodningen, skal du vælge den. Hvis du ikke kender kodningen, skal du bare klikke på OK og den vælges automatisk. Filgendannelsesprocessen begynder derefter. Når du er færdig, åbnes dokumentet, og du kan gemme den gendannede version.

Trin 3

Anden mulighed. Fortsæt på samme måde som i den første metode, indtil du vælger det ønskede dokument. Klik derefter på pilen overfor linjen "Alle filer". På listen, der vises, skal du vælge "Gendan tekst fra enhver fil" og derefter klikke på "Åbn". Tekstfilen gendannes. Det er muligt, at det gendannede dokument skal redigeres.

Trin 4

Den tredje mulighed. Download Recovery Toolbox til Word fra Internettet. Installer det på din computer, og start det derefter. I hovedmenuen skal du klikke på mappeikonet og derefter på Analyser. Proceduren til analyse af tekstfilen begynder. Indholdet af tekstfilen vises i programvinduet. Når analysen er afsluttet, vil knappen Start gendannelse være tilgængelig. Angiv den mappe, hvor filen skal gendannes, og den gemmes der.

Anbefalede: